Region

Svet

Vladu Mandića proganja psihopata

Vladimir Mandić poznat je kao veliki ljubitelj lepih dama i nije stidljiv kada je reč o udvaranju, međutim, ni slutio nije da će ga proganjati devojka koja se predstavlja kao njegova sestra!

Vladu Mandića proganja psihopata



"Vlada već mesecima ima veliki problem sa jednom devojkom koja ga bukvalno proganja. Dolazi na sve njegove utakmice, čeka ga posle treninga i redovno pravi scene, a to sve uz tvrdnju da su rođeni brat i sestra! Prvi njihov susret se odigrao posle Vladinog treninga, kada mu je prišla sa neverovatnom pričom - da su rod najrođeniji! Počela je da ga ubeđuje da je i on rođen na Kosovu i da su ih roditelji rastavili kao male. Nije vredelo Mandićevo objašnjenje da je rođen u Sarajevu i da to što ona priča ne može biti istina jer je devojka bila baš uporna" - priča za Alo dobro obavešteni izvor koji je insistirao na anonimnosti i dodaje da je vremenom situacija postala još gora.

"Posle toga je počela redovno da odlazi na Vladine utakmice i uvek ga je čekala kod automobila, bivajući sve više naporna. Jednom prilikom se popela na haubu njegovog automobila i počela da skače, što je bila prilično neprijatna scena. Tražila je da je Mandić odvede kod svog oca Mome, da i njemu objasni njihovo navodno zajedničko poreklo. Posle toga je poznati rukometaš čak razmišljao da slučaj prijavi policiji, ali je ipak odustao nadajući se da će progon prestati" - navodi izvor.

Vlada Mandić potvrdio je navode izvora i dodao:

"Ne bih voleo o tome mnogo da pričam, samo ću vam reći da su tačna saznanja do kojih ste došli" - izjavio je Vlada Mandić za Alo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>