Region

Svet

Tijana Stajšić: Lepota je samouništavajuće oružje

Nekadašnja misica Srbije Tijana Stajšić često se nalazi na listama naših najlepših dama. Iako lepota mnogima otvara brojna vrata, ona je otkrila da li joj fizički izgled najjače oružje ili ipak nešto drugo.

Tijana Stajšić: Lepota je samouništavajuće oružje



"Lepota je moćno oružje, ali može da bude i samouništavajuće ako se ne koristi na pravi način. Lepota je dar od boga i treba je prihvatiti, a u isto vreme je i veliki teret. Zapravo je mač sa dve oštrice. Lepotu sam dobila rođenjem i samo sam je usmerila na put kojim sam htela da idem. Veoma je važno negovati lepotu, jer da se ne lažemo, svima nama je veoma važna i svi žudimo za njom. Zato je treba i održavati, a najvažnije je misliti pozitivno, biti vedar i nasmejan, raditi na sebi u svakom smislu, imati jasan cilj u životu i težiti ka njemu. Sve to sa lepotom predstavlja najjače oružje jedne žene" - rekla je Tijana Stajšić u intervjuu za Press i otkrila koje predrasude o misicama je najviše nerviraju:

"Nisam satkana od predrasuda, kao ni od ljubomore, zavisti, spletkarenja, tračarenja... Zato ne pridajem značaj zlobnim ljudima i ne dotiču me zlobni komentari".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>