Region

Svet

Čorbin koncert u Hrvatskoj bio samo opklada!

Riblja Čorba je nedavno tražila dozvolu da nastupi i Pulskoj areni, ali nije dobila odobrenje. Sada ispada da je zahtev u stvari bio samo opklada, koju je Bora Đorđević izgubio, pa će Ganetu Pecikozi morati da prepusti ceo honorar od predstojećeg koncerta.

Čorbin koncert u Hrvatskoj bio samo opklada!



Bora kaže da je bio ubeđen da će dobiti dozvolu, i da se sa Ganetom kladio u zaradu sa koncerta u Frankfurtu. Na pitanje šta bi radio da je dobio dozvolu za nastup, on kaže: "Uh, to je već pitanje. Morao bih da pojedem govno, ali da li bih nastupio... ne znam. Mislim, nemam ništa protiv Hrvata, ali, činjenica je da nismo igrali klikere, već smo ratovali jedni protiv drugih, ima mnogo nesrećnih ljudi na obe strane. Ne verujem da ću promeniti mišljenje. Probaću da se iskupim Ganetu nekom večerom, umesto honorara."

Pecikoza na sve ovo kaže: "Budući da je izgubio, moraće da mi ustupi honorar sa sledećeg koncerta, 11. juna u Frankfurtu, šta da mu radim? Nema šanse da me ispali jer pare su uvek kod mene, samo ih premestim iz levog u desni džep."

Dozvolu za koncert nije dobio ni hrvatski pevač Topson, pa legendu domaćeg roka sada upoređuju sa njim, što se Bori ni malo ne sviđa: "Član sam udruženja književnika, muzičara, novinara... „Riblja čorba“ je ušla u udžbenike, a jedna moja pesma se našla u lektiri za osnovce. Gospodin Tompson ne može da se meri sa mnom. Naravno da sebe smatram srpskim nacionalistom jer volim svoju zemlju i svoj narod, šta je loše u tome."

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>