Region

Svet

Gagi: Navijam za Minu i Firčija

Gagi Đogani je posle izbacivanja sa Farme počeo da sumira utiske, a novinarima otkriva da se na imanju trudio da bude prirodan, za razliku od aždaja koje su zbog para spremne na sve.

Gagi: Navijam za Minu i Firčija



On kaže: "Ljudi su mogli da me upoznaju onakvog kakav sam. Ja sam takav i nisam se folirao. Kako je to sve prikazano na televiziji, to sad tek sabiram utiske i šta se pisalo po novinama. U globalu sam dobro prošao. Meni nije bio cilj da pobedim, ima tamo jačih od mene, aždaja koje su zbog para spremne na sve. Miloš je taktičar i došao je da igra igru zbog novca, ali ta igra u kojoj on provocira ne prolazi kod mene."

"Na kraju sam se pomirio s Milošem, prešao sam preko svega jer sam video da su i drugi počeli tako da se ponašaju, počev od Zorice, koja mu je prva prišla i počela da mu se šlihta i da bude dobra s njim jer je predosetila da će on biti gazda. Tako to tamo funkcioniše. To je sve igra i kada prođe malo vremena, svi ćemo jedan drugom da oprostimo. Tamo su ipak tragični uslovi, isti likovi svakog dana i nemoguće je da se ne dešavaju sukobi."

Gagi priča i o tome ko po njemu zaslužuje pobedu, pa kaže: "Lično bih voleo da pobedi Mina ili Firči. Mina jer je ekstra čovek, a to sam zaključio kako sam je sve više upoznavao!"

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>