Region

Svet

Željko Mitrović snima novi album! (Video)

Predsednik kompanije "Pink Media Group" Željko Mitrović pronašao je vremena da se vrati i svojoj prvoj ljubavi, muzici. Uveliko je u toku rad na projektu "Željko Mitrović and Berklee Groove" koji najavljuje prvi singl "TV".

Željko Mitrović snima novi album! (Video)



Vlasnik najgledanije komercijalne televizije okupio je najbolje i najobrazovanije mlade muzičare u želji da napravi kvalitetan muzički CD, kakav je nedostajao domaćoj sceni.

"Muzika koju sviramo nije komercijalna, ali je kvalitetna. Vreme je da pokažemo da se i u Srbiji može svirati po svetskim standardima. Snimićemo osam numera, a za prvu smo već završili i spot", rekao je Mitrović.

U prvoj kompoziciji peva nekadašnji učesnik šou programa "Operacija trijumf" Danijel Pavlović, dok će se u ostalim pesmama pojavljivati drugi vokalni izvođači. Tekst za prvu numeru je napisala Marina Tucaković, a ona će biti autor i većine ostalih pesama.

Sve kompozicije biće snimljene u tonskom studiju "Pink", a pod patronatom Radeta Pajića koji je radio i prvu numeru, dok je produkciju i aranžan radio Marijo Pajić. On svira i klavijature u pesmi, dok bubanj svira Dragan Katić Gaga, a gitaru Aleksandar Vejnović. Ovo je jedinstveni muzički projekat koji je osmislio i vodi jedan basista, prenosi Svet.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>