Region

Svet

Survivor: Ava Karabatić sa majkom i dečkom iznudila 9.000 evra od svog profesora!

Na hrvatskoj sceni ona se "probila", tj. postala je poznata kada je učestvovala na izboru The Best Model of the World pre nekoliko godina u Istanbulu, a na izboru Miss Adriatic Europe proglašena je za drugu pratilju. Takođe, po medijima se hvalila kako je pričala, pila i plesala celu noć sa najpoznatijim hrvatskim rukometašem Ivanom Balićem u jednom zadarskom kafiću, kao i da joj je prezimenjak, poznati rukometaš Nikola Karabatić dalji rođak.

Survivor: Ava Karabatić sa majkom i dečkom iznudila 9.000 evra od svog profesora!



Nakon toga je bila i na naslovnici muškog časopisa Klik. Međutim, ono po čemu je zauzela najviše novinskih redova u Hrvatskoj bila je afera iz 2009. godine, kada su 21-godišnja Ava, njena 39-godišnja majka Sanja Karabatić i 24-godišnji dečko Špira Miličić uhapšeni zbog sumnje da su ucenjivali 65-godišnjeg Zadranina Ž.N, koji je bio Avin profesor na Odseku za italijanski jezik zadarskog fakulteta, te da su od njega iznudili 9.000 evra, prenosi Puls.

Istragom je utvrđeno da je Špira u više navrata, a u dogovoru sa svojom devojkom i njenom majkom, kontaktirao telefonom profesora i pretio mu fizičkim napadom i javnim kompromitovanjem, te zatražio da mu se plati određeni novčani iznos kao naknada za kompromitujuće SMS poruke i zapisnik o telefonskim pozivima koje je profesor slao Avi.

Oštećeni je policiji dao iskaz u kom tvrdi da je Ava prva njemu poslala poruku u kojoj je pisalo: "Sviđaš mi se", što se njemu veoma dopalo, pa su se dopisivali nekoliko meseci.

U strahu od kompromitacije, profesor je mladiću isplatio dve hiljade evra, a ubrzo nakon toga ovaj 24-godišnjak na isti način tražio je isplatu još 7.000, koje je profesor i isplatio, ali je prijavio policiji ucenu, te je tokom primopredaje "druge rate" ovom trojicu postavljena zamka i svi su uhapšeni na autobuskoj stanici u Zadru.

Svo troje su delimično priznali krivicu, a pritvoren je tada jedino Miličić, zbog mogućeg uticanja na svedoke. Avin dečko, koji se zbog atraktivne starlete preselio iz Splita u Zadar radio je kao izbacivač u narodnjačkom klubu Skiper na Relji.

Iako su bili "partneri u nedelu", ljubavna priča Ave i Špire ubrzo nakon toga je završena, a ona je spremna za novu romansu, i ako je suditi po onom što je izjavljivala poslednjih meseci, novi izabranik njenog srca je Vlada Vuksanović, kome bi bolje bilo da se pazi i Ave i njene mame!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>