Region

Svet

Poznate dame u kupovini jaja

Paparaco je proteklih dana na jednoj beogradskoj pijaci uslikao čak pet poznatih dama koje su se ozbiljno posvetile nabavci jaja za Vaskrs. Naravno, nisu kupovale već ofarbane primerke, nego su se bojadisanjem same pozabavile u svojim domovima.

Poznate dame u kupovini jaja



Snežana Dakić : Za ćerku figurice!

U samom centru grada, na Bajlonijevoj pijaci, dama u trendu Snežana Dakić prvo je razgledala male uskršnje figurice koje je pazarila za svoju ćerku Lauru, da bi se zatim dugo zadržala na jednoj od tezgi, gde je brižljivio izabrala sveža domaća jaja. Iako je dosta razgledala, bila je na silnim mukama da li kupiti ofarbana ili neofarbana jaja. Ipak, Snežana se odlučila za sveže domaće primerke, koje je sa pijace odnela u svoj dom.

Jellena: Uz pomoć penzionera izabrala jaja!

Iako je u poslednje vreme zauzeta oko izborne kampanje u PUPS-u, gde radi kao PR menadžer, pop pevačica Jellena našla je vremena kako bi za najradosniji pravoslavni praznik pazarila jaja koja je kod kuće sama farbala. Oduševljena velikom ponudom i šarenilom pijace, Jellena je na nagovor jednog penzionera pazarila jaja na istoj tezgi na kojoj je i on kupio svoja.

Suzana Mančić: Ćerke će da farbaju!

U želji da svojim ćerkama Teodori i Nataliji priredi pravo uskršnje veselje sa farbanjem jaja, voditeljka Suzana Mančić obrela se na pijaci, gde je pazarila boju i nekoliko kartona jaja. S obzirom na to da njene naslednice obožavaju da farbaju i eksperimentišu sa bojama, Suzi se odlučila za varijantu nebojenih jaja, kako bi ih Teodora i Natalija same ofarbale i oslikale...

Saša Mirković razbio sopstvena jaja!

Iako je zbog predizborne kampanje stalno u cajtnotu jer se kandidovao za gradonačelnika Zaječara, Saša Mirković kupovao je kokošje proizvode na jednoj pijaci, a zbog brzine i nepažnje ostao je bez dva jajeta. Naime, Mirkovića je naš paparaco ovekovečio u trenutku kada su mu iz kartona ispala jaja koja su se rasula i razbila po asfaltu. U jednom momentu Saša je poneo kartone sa svežim jajima, ali su njegovom nepažnjom mogla i ostala da se polupaju, no na svu sreću to se nije desilo, pa pretpostavljamo da su ostala jaja poslužila svrsi.

Snežana Đurišić: Jaja za unuke!

Mnogobrojni prolaznici koji su pazarili na Bajlonijevoj pijaci bili su iznenađeni, ali i oduševljeni kada su videli folk zvezdu Snežanu Đurišić, koja je izabrala jučerašnji dan za kupovinu. Iako je bila dobro zamaskirana naočarima, bilo je onih koji su je odmah prepoznali i ljubazno joj se javili. U duhu tradicije, Snežana je pažljivo birala robu, raspitujući se kod prodavačice da li su jaja domaća, jer ih farba za svoje unuke.

Romana Panić: Jaja nikad dosta!

Sudeći po tome koliko je Romana Panić pazarila jaja, izgleda da Vaskrs neće provesti sama! Kao što se vidi, pop pevačica nije štedela novce, pa verujemo da će imati za koga da spremi gozbu. I naravno - da se tuca!

Izvor: Alo

 

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>