Region

Svet

Parovi: Nikola vređao Cecu Kitić - Ona je zla žena! (Video)

Nakon saznanja da se Svetlana Kitić i njen  suprug Milan Magić neće takmičiti u finalu jer su u duelu izgubili od Marka i Dee, odnos prema takmičarima se promenio.

Parovi: Nikola vređao Cecu Kitić - Ona je zla žena! (Video)



Izgleda da je 15 procenata glasova jako pogodilo Cecu, pa stalno ima primedbe u kući, što na produkciju, tako i na određene parove i igre koje su im zadatak. Sukob je počeo kad je Ceca odbila neku igru, uz obrazloženje da još neki učesnici rijalitija ne odgovaraju na pitanja, kad je skočio Nikola Paunović:

"Šta je sa tobom ženo? Nisi mi jasna! Igrala je Sonja, šta pričaš" - pitao je Nikola.

Ceca je mirno odgovarala na njegove provokacije ali to nije sprečilo Nikolu da nastavi:

"Krivo ti je što ste ispali. Baš mi je drago što ste ispali. I tih 15 odsto što ste dobili vam je mnogo. Sad si pokazala ko si i šta si".

Na to se i Milan umešao: ""Mali, pazi ti kako razgovaraš... ajde bre d*vaj ga.."

Nikola je izašao u dvorište i nastavio u besu da priča:

"Ona je zla žena i ne mogu da verujem da radi ove stvari. Njoj su svi sad krivi što je ispala. Oni su spremni da sada ujedaju sve, oni ne spavaju noću što su dobili 15 posto! Nek se ujedaju međusobno!"

Kasnije je zbog ove rasprave došlo naravno i do svađe između Milana i Cece. Magić je izjavio da više sa Nikolom neće pristojno razgovarati jer nema elementarno vaspitanje a Ceca ga je umirivala da izdrži još četiri dana i da ne reaguje.

"Nećeš ti meni da govoriš kako ću da reagujem. Ni ti mene nisi ispoštovala za mnogo stvari koje sam te molio.."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>