Region

Svet

Milena Ćeranić ponovo sama

Još jedan raskid Milene Ćeranić! Bivša zvezda „Granda“ doskora je pričala da je zaljubljena kao nikada do sada, a mnogi izvori su tvrdili - iako je Milena to demantovala - da je njena ljubav crnogorski košarkaš Vladimir Dašić, koji je dobio dete s drugom devojkom, prenosi Alo.

Milena Ćeranić ponovo sama



Bilo kako bilo, pevačicina tajna romansa sada je gotova, naime, nekadašnja draga Nemanje Stevanovića je u intervjuu za nedeljnik „Hello“ rekla da je prekinula zabranjenu ljubav!

Iako ništa konkretno nije potvrdila, a ni demantovala, na pitanje da li je njen bivši partner oženjen, Milena je dala diplomatski odgovor.

"Ničiju sreću ne želim da kvarim. Nisam nikada bila u takvoj vezi. Ne osuđujem nikoga čiji je to izbor jer nikada se ne zna šta može meni da se dogodi. Mozak ponekad ono „želim“ registruje kao „ne želim“ - rekla je pevačica za Alo, a po njenom odgovoru rekli bismo da nije baš bila ubedljiva.

Na pitanje da li su planirali zajednički život, Ćeranićeva nas je zbunila odgovorom, s obzirom na to da priča da je ljubav između nje i bivšeg „dečka“ bila ogromna.

"Do te teme nikada nismo stigli jer nije bilo potrebe za tim planovima" - izjavila je Milena.

"Ne dopada mi se što sam postala ljubomorna, a to je prouzrokovala daljina. Pretpostavljam da se javila usled čežnje" - reče bivša učesnica takmičenja „Zvezde Granda“.

Pevačica Milena Ćeranić i njen navodni dečko, košarkaš Vladimir Dašić, kako se priča, viđali su se u Italiji jer njemu nije bilo u interesu da ih neko vidi!

"Često je Milena išla u Italiju kod njega, ali je on insistirao da povede i drugaricu kako ih ne bi neko video ili uslikao same. On nije smeo da se javno šeta s njom, pošto već duže vreme ima devojku, koja će za neki mesec da mu podari i dete" - ispričao je svojevremeno izvor blizak pevačici.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>