Region

Svet

Seksi plejboj zečica u provokativnim pozama! (Foto)

Atraktivna Aleksandra, koja trenutno doživljava tešku krizu u plemenu Boruka rođena je 1989. u Đevđeliji u Makedoniji, a sada živi u Skoplju, gde studira na privatnom FON Univerzitetu.

Seksi plejboj zečica u provokativnim pozama! (Foto)



Proboj je napravila u svojoj zemlji osvajanjem "Plejboja", a onda je krenula u osvajanje Srbije, gde se slikala za magazin CKM. Radila je i za poznate brendove: "Calvin Klein", "Police", "Victoria Secret" prenosi Telegraf.rs.



Zanimljivo je da je Aleksandra bila u vezi sa manekenom Vladom Vuksanovićem pre učešća u rijalitiju "Survajver", a da se na putu ka Kostariki smuvala sa bivšim hrvatskim misterom Radovanom Stošićem.

Na njihovu žalost, odmah su bili razdvojeni i nisu se sreli do kraja takmičenja, pa je to iskoristila Stanija i u toku boravka na jednom od ostrva počela da proziva Aleksandru zbog Vlade i Radovana, što je dovelo do žestoke svađe. Prvo su se vređale, a zatim su počele da se guraju i fizički nasrću jedna na drugu. Stanija je rekla da je jedva izdržala da je ne prebije. Produkcija je morala da reaguje i diskvalifikuje ih.



Ali ove seksi fotografije će sigurno Aleksandri doneti više obožavatelja. Za njenu vitku liniju je zadužen kik boks. Kako kaže, baš i nije neka domaćica, ne voli da kuva i da sređuje kuću. Većina joj na tome neće zameriti kada pogledaju fotografije.





Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>