Region

Svet

Maja može Milošu da pere noge!!!

Branka Bojanić, supruga Miloša Bojanića, ostala je zapanjena nakon vikend dešavanja na Farmi, i smatra da su Maja Odžaklijevska i Firči glavni krivci za kolektivnu mržnju.

Maja može Milošu da pere noge!!!



"Maja je prvo rekla da ne zna ko su Miloš i Šemsa Suljaković, onda joj se navodno moj Miloš udvarao u kupatilu. Pazi, njoj, lepotici!? Tvrdim da je mnogo bolje, lepše i zgodnije od nje ranije ostavljao. Miloš ne primećuje Maju, kad bi je poveo na neku turneju, verujem da bi mu prala noge. O tome da li moj suprug, kako Maja kaže, želi da promeni pol i njegovim sklonostima ne bih da komentarišem. Reći ću samo da sam svojim seksualnim životom zadovoljna. Mlada sam, lepuškasta, da li mislite da bih nekome služila kao maska za bilo šta? Maja bi sigurno promenila mišljenje o njemu kao muškarcu kada bi jednom bio s njom" - kaže Branka Bojanić.

"Pretpostavljam da će moj suprug pokrenuti tužbu protiv Đusa i Firčija zbog svih uvreda koje su mu uputili. Đus treba da se zahvali „radioničkom klanu“ što je ispao. Te noći kada je Đus izbačen i kada su Miloša svi kolektivno napali, činilo mi se da će da ga iseku noževima na komade, toliko su bili strašni onako zlikovačkih, zakrvavljenih očiju" - kaže gospođa Bojanić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>