Region

Svet

Najveće izvale Marijane Mateus!

Imali smo prilike da čitamo razne izvale: pevača, glumaca, voditelja, ali izgleda da je Marijana Mateus sve nadmašila! U jednom intervjuu za magazin "Hello", toliko toga je rekla da je izazvala smeh kod mnogih! Pitamo li se da li zvezde razmišljaju, kada pričaju o bilo čemu?! A sada biseri Marijane Mateus:

Najveće izvale Marijane Mateus!



Govoreći o parfemu koji namerava da plasira na tržište, Marijana je rekla:

- Davno je najveća ikona mode Koko Šanel rekla: "Žena koja ne miriše je žena bez budućnosti, a vi sigurno ne želite da budete ta žena." To je i moja poruka svima: "Juče ne postoji, sutra je već tu", reče ona tada!

Nakon što je definisala prezent, perfekat i futur, isto je učinila i sa parfemom:

- Čarolija parfema jeste u tome da je nevidljiv, a prisutan - izjavila je Marijana, a potom se, komentarišući svoje kostime za film "Parada", ponovo pozabavila omiljenim vremenskim kategorijama:

- Saradnja na tom projektu je iza mene jer za mene je sve što je bilo juče prošlost.

Sada dolazimo do teme o kojoj Marijana najradije govori! Pitate se šta bi to moglo da bude?! Hm....pa brak naravno.

- Posle drugog razvoda, poželela sam da brak kao institucija ostane iza mene. Smatrala sam da je brak zastarela institucija koja samo nesigurnim ljudima daje osećaj zaštićenosti od spoljašnjeg sveta. Pošto sam već četiri godine slobodna žena, shvatila sam da je danas najveći luksuz biti svoj i sam. Budući da sam dugo imala tu privilegiju, moram priznati da mi nedostaju brak i muškarac koji se zove muž i koji je tu uvek za vas. Počinjem ozbiljno da razmišljam o ponovnom braku, rekla je Marijana i dodala kako bi izgledalo njeno treće venčanje:

- O udaji ne razmišljam na kratak rok i ove godine ne želim da se udam, ali već sledeće da jer znam da me i treći put čeka sreća. U životu se ne treba vezivati za ljude nego za cilj - poentirala je Marijana Mateus.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>