Svet

Region

Andrej Pejić androgeni anđeo!

Od kako se pojavio na svetskoj sceni privlači pažnju javnosti iz više razloga. Naš maneken Andrej Pejić, koji je radio revije najpoznatijih svetskih kreatora, dobio je ponudu od francuskog reditelja Florensa Devavrina da glumi androgenog Evropljanina (Evropljanku) u adaptaciji Balzakovog romana "Serafita", piše "Hafington Post".

Andrej Pejić androgeni anđeo!



Film bi bio priča o anđelu androginu, koji prolazi svoju konačnu zemaljsku transformaciju. Anđeo se prikazuje u obličju lepe žene, Serafite ali i kao Serafitus, odraz muževne mudrosti i snage.

U romanu se dva smrtnika zaljubljuju u Serafitu-Serafitusa, ali androgin je nadišao zemaljsku ljubav, a njegov je zadatak da otkrije ljudskom paru "put u nebo".

S obzirom na to da Andrej osvaja piste odeven i kao žena i kao muškarac, i da je njegova popularnost svakim danom sve veća, ne čudi zašto ga slavni reditelj želi u svom filmu.
 
"On je fenomen, u to nema sumnje. Jedinstven je, samo jedan. I svako ga želi. Ali problem je što mnogi za njegove usluge ili nemaju dovoljno novca, ili mi nismo zainteresovani za određene projekte", izjavio je Pejićev agent u Francuskoj Arnaud Vanbleus.

Autor: S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>