Svet

Region

Bred Pit zaboravio na svoju baku ?!

Dešava se da nas brz život i obaveze odvuku od nekih porodičnih obaveza, ali porodica mora biti na prvom mestu, jer u okviru te zajednice crpimo energiju i "punimo baterije" za svakodnevnu borbu sa životom.

Bred Pit zaboravio na svoju baku ?!



Ni poznati i slavni nisu oslobođeni činjenice da su odnekuda potekli, nisu ih donele rode, ali se često dešava da čitamo kako se s vremena na vreme jave "zaboravljene" porodice, zaboravljene iz ko zna kog razloga.

Baka Bred Pita se nalazi u staračkom domu u Oklahomi i poručuje svom unuku da bi trebalo da je obiđe. Inače Beti Rasel, baka popularnog glumca, uskoro puni devedeset godina.

"On mnogo nedostaje Beti. Ne piše joj, nije u kontaktu sa njom. Poslednji put kada joj je bio u poseti, Anđelina je bila trudna. Ona je sjajna, i deo je porodice", rekla je sestra Bredove bake, Meri En za list "The Sun".

Poslednja poseta holivudskog para je bila pre četiri godine.

"Nije bilo nikakvih neprijatnosti u vazduhu. Ona je mnogo dobra osoba. Drago mi je što je sa Bredom i zaiste oboje brinu za svoju decu", rekla je Meri En, i dodala kako je Bred svojoj babi ranije slao cveće svakog meseca, i zvao je s vremena na vreme.

Autor:S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>