Region

Svet

VIP Survivor: Poznato svih 18 učesnika

Pre nekoliko dana na Kostarici završeno je snimanje šou u kome će se 18 takmičara iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije boriti za titulu jedinog preživelog.

VIP Survivor: Poznato svih 18 učesnika



VIP Survivr sa emitovanjem počinje 12. marta na televiziji Prva, voditelji će biti Marijana Batinić i Andrija Milošević, a konačno su i otkrivena imena učesnika.

1. Martina Vrbos

Pevačica i bivša voditeka MTV Adrie. Pažnju je privukla pre par godina kada je ugradila silikone u grudi i kada je za tri godine smršala 30 kilograma. U vezi je sa Albertom Camajom koga je upoznala u Budvi.  Vezu su započeli tokom leta.

2. Ava Karabatić

Starleta koja je prie dve godine učestvovala i u hrvatskom rijalitiju "Farma". U medijima se pojavljuje zbog svog raskalašenog ponašanja i zbog izjava punih '"bisera". Prošle godine u septembru raskinula je sa verenikom Špirom MIličićem posle tri godine veze.

3. Ognjen Kajganić

Naš poznati rukometaš koji je bio u braku sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović. Poznat je po vezama sa voditeljkama i manekenkama.

4. Neven Ciganović

Modni stilista, oblači mnoge poznate hrvatske zvezde i komentariše njihov modni stil. Voli da se zabavalja pa je često na društvenim događajima.

5. Aleksandra Grdić

Manekenka koja je već upoznata sa čarima rijaliti šou-a. Pre dve godine zajedno sa Avom takmičila se u hrvatskoj Farmi. Uvek ističe da obožava adrenalin pa je rado pristala da učestvuje u Survivoru.

6. Mia Begović

Glumica koja je nakon povratka sa Kostarike preživela porodičnu dramu. Nije mogla da uđe u stan u kom je živjela sa bivšim suprugom Željkom Žnidarićem jer je on promenio bravu na vratima. Par dana je kampovala ispred stana, a u utorak uveče odustala je od borbe.

7. Maja Lena Lopatny


Ćerka glumice Mije Begović. Trenutno studira novinarstvo. Među najboljim studentkinjama je svoje generacije. Prošle godine u septembru raskinula je vezu sa Alenom Maksimovićem posle četiri i po godine. Kao krivac za kraj veze spominjao se Nikola Maurović, bivši učesnik prvog regionalnog Velikog brata.

8. Vladimir Vuksanović

Srpski maneken i student ekonomije. Mediji su ga dovodili u vezu sa pevačicom Cecom Ražnatović.

9. Nikola Šoć

Crnogorski maneken koji je postao poznat ulogom u seriji "Budva na pjenu od mora". Serija se trenutno emituje na TV Prvoj.

10. Kristina Bekvalac

Mlađa sestra Nataše Bekvalac i stilistkinja.  Bila je u vezi sa producentom i dizjanerom Ivom Martinovićem. Par ima trogodišnju ćerku Petru.

11. Stanija Dobrojević


Najpoznatija srpska starleta. U centar medijske pažnje dospela izjavom da je u vezi sa fudbalerom Gojkom Kačarem. Slikala se za Playboy i CKM.

12. Marko Karadžić

Političar koji je jedno vreme bio na funkciji drtžavnog službenika za ljudska i manjinska prava. Podneo je ostavku nezadovoljan radom ministara.

13. Milan Gromilić

Srpski baletan i poznati koreograf. Otac je dve ćerke.

14. Jelena Mačić


Poznata beogradska šminkerka . Majka ćerke Jovane. Njena sestra je poznata manekenka Marija Tarlać.

15. Radovan


Poznata osoba iz Hrvatske čiji se identitet još krije pa će biti iznenađenje za sve gledaoce.

16. Žarko Berber

Poznati makedonski pevač i voditelj emisije "Koj te šiša". Pažnju je privukao kad se u svojoj emisiji potukao sa Bokijem 13.

17. Sebastijan Fleis

Najpoznatiji hrvatski snouboarder avanturističkog duha. Voli ronjenje na dah i penjanje po planinama. Brat je bivše skijašice Nike Fleis.

18. Aleksandra Nakov

Makedonska Playboyeva zečica koja polako osvaja i Srbiju nakon što se slikala za srpsko izdanje CKM-a. Pozirala je i za modne marke Calvin Klein, Police i Lisca.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>