Region

Svet

Anastasija Budjić: Boli me uvo za Soraju (Video)

Ovih dana u medijima se podigla velika prašina oko toga koja će nas od dve Playboy zečica predstavljati na internacionalnom izboru na Filpinima.

Anastasija Budjić: Boli me uvo za Soraju (Video)



Iako je Soraja Vučelić pobednica izbora "Playboy Playmate" u Srbiji, mediji su pisali da će nas na velikom internacionalnom takmičenju ipak predstavljati Anastasija Buđić.

Soraja: Anastasija laže, ja idem na takmičenje!
Zatim se oglasila Soraja koja je oštro demantovala takve navode i nazvala Anastasiju lažovom. Povedeni tim pričama kontaktirali smo Anastasiju Buđić kako bi nam objasnila zapravo o čemu se radi:

"Nisam upućena u te stvari, ja idem na Filipine i šalje me Playboy na internacionalni skup najlepših playmate sveta. Isključivo su me stranci odabrali a naš Playboy se složio sa odlukom i drage volje me šalje da nas predstavljam tamo.Videli su me na naslovnici Francuskog playboy časopisa i na raznim svetskim duplericama, posebno im se dopalo specijalno izdanje Americkog playboy-a gde su publikovane moje slike. Verovatno su tražili nekog sa reprezentativnom i bogatom biografijom u Playboy-u, a to se ne stiče preko noći nego se gradi godinama nije reč ni o kakvom instant uspehu. Time retko koja playmate Srbije može da se pohvali čak šta više mislim da sam usamljena u svom uspehu" - kaže Anastasija za naš portal i dodaje:

"Meni zenit nije lokalni uspeh moji vidici i potražnja za mnom kao playboy modelom su prošireni i opravdani. Nisam upućena da Soraja ide za LA verovatno zato što me ne zanima dalji tok njene karijere i poslovanja. Imam previše obaveza u svom životu što privatnih što poslovnih da bi se bavila tudjim. Ipak, ako ide za LA eto to sada od vas čujem ja joj želim sve naj . Moj odlazak na Filipine još jednom naglašavam nema veze sa playmate izborom u Srbiji to je standardni tok moje već dosta izgrađene karijere nešto očekivano i logično ovo je tržište i za svakog ko želi da radi ima mesta za njega....E sada nisam ja kriva što sam tražena ako to nekom smeta moraće da oprosti. Inače, Srbiju sam već predstavljala na sličnom skupu zečica još u Bejrutu 2010 godine" - zaključuje Anastasija.

Da rezimiramo, odlazak Anastasije Buđić nema nikakve veze sa ovogodišnjim izborom za prvu srpsku "Playboy Playmate" zečicu.



Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>