Region

Svet

Region

Nina Morić zapanjila dekolteom!

Nina Morić, stigla je na Kanski filmski festival, kako bi promovisala svoj film prvenac, "Stalker". Glumica se definitivno pobrinula da na ovom velikom događaju ne ostane nezapažena, pa je svoje grudi otkrila izuzetno dubokim dekolteom.

Nina Morić zapanjila dekolteom!



“To mi je prva uloga u životu i stvarno sam imala sreće što sam je dobila. To je velika stvar, i osim što mislim da sam imala sreće, mislim da je to bila i sudbina. U ulogu sam uspela da se jako dobro uživim, ne zato što sam imala nekog filmskog iskustva, nego zato što film govori o jednoj psihološki izuzetno teškoj situaciji, koju je zasigurno svaka žena, na neki način, bar jednom u životu prošla. Lično nisam nikada bila praćena od nekog stalkera, ali imala sam neke slične situacije u životu”, rekla je Morićeva povodom filma.

nina moric

Osim o poslu, Nina je rekla ponešto i o privatnom životu, kao na primer to, da je voljena.“Sada imam 30 godina i zaista sam puno toga proživela, i ne znam šta bih mogla da doživim a da me to iznenadi. Sva ta iskustva su me učinila čvrstom kakva sam danas, imam predivnog sina, stvarno ne mogu na ništa da se požalim. Trenutno nemam nikakve želje, čak ni da se udam, ali imam nekoga do koga mi je jako stalo. Ali ako nastavimo da budemo zajedno sigurno ćemo onda jednog dana pričati i o braku, ali za sada još uvek nisam spremna, još uvek sam premlada”, rekla je ona.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>