Svet

Region

Bivši muž Anđeline Džoli snima film o životu sa njom

Bili Bob Tornton (56) planira da snimi film o svom braku sa Anđelinom Džoli. Iako je glumica danas srećno zaljubljena i uživa u životu sa Bred Pitom, nije uvek bilo tako. Nekad je imala strastvenu vezu s Torntonom, a sada je on planira prikazati na filmskom platnu. Vest o snimanju filma potvrdio je producent Aleksander Rodnyansky rekavši da će Bili Bob režirati i napisati scenario za film koji će se temeljiti na njegovom i Anđelininom odnosu.

Bivši muž Anđeline Džoli snima film o životu sa njom



Film je nazvan "And Then We Drove", a počinje sa snimanjem ove godine.
 "To je film o muškarcu koji kreće na put i koji će usput upoznati devojku divlje prirode ", izjavio je Tornton.

Bili Bob i Anđelina su se venčali 2000. godine u Las Vegasu nakon kratke veze, a često su završavali na naslovnim stranama zbog bizarnih izjava međusobne ljubavi. U vreme svoje veze nisu krili sklonost prema stvarima koje druge užasavaju, pa su na lančićima nosili epruvetice pune krvi. Nakon njihovog razilaska u javnost su procurile fotografije koje je Bob napravio, slikajući Anđelinu golu i vezanu, s lepljivom trakom preko usta i pojasom stegnutim oko vrata.



Mnogi su i dalje uvereni da je Bob i dalje zaljubljen u Anđelinu obzirom na njegovu skorašnju izjavu:
"Kada se neki par raziđe, ljudi odmah izmišljaju priče kako se taj par sad mrzi. Ovo nije istina, niti će ikad biti, ja ću nju voleti do kraja života, kao i ona mene - kao prijatelja. "

Ko može ovako nešto da izgovori za bivšu ženu i to u javnosti?! Očigledno je još uvek nije preboleo.

Viber

Izvor: Svet Plus


>