Region

Svet

Region

Mima Karadžić: Brojao sam kafane, ali ne i žene

Našem glumcu Mimi Karadžiću uloga kafedžije u seriji " Monte vido, bog te vido"  nije strana, jer kao što se već zna Mima ima svoj kafe bar "Mima bar", za kog sa ponosom kaze da radi odlično.

Mima Karadžić: Brojao sam kafane, ali ne i žene



Ipak Mima naglašava da kafane jeste brojao, ali žene nikad: "Čudim se svakom muškarcu koji tačno zna da navede koliko je žena voleo. Ja to ne mogu, jer nemam sa svakom isti odnos, sa nekima sam živeo i po nekoliko godina, sa nekima proveo tri noći na nekoj plaži, sa nekima sedeo za šankom i pio vino", kaže Mima.

 Mima tvrdi i da je u današnjem vremenu nemoguće biti boem :  "Pogotovo ne kao oni koji su sedeli u Skadarliji i po tri dana i tri noći i pili vino. Ko to sad sebi može da priušti? Danas je vreme novac, a ako hoćeš da tri dana i tri noći piješ vino, to košta."

Ipak Mima želi da veruje da i u 21.veku postoji romantika i da je to negde sakriveno duboko u čoveku; "Danas se živi brže, drugačije, izbor je ogroman, mladih i zgodnih ima koliko želiš. Svi su željni zabave, provoda, života, pa ljudi nemaju vremena da se bave nekom osobom, ali upravo u tome jeste poenta. Ako ti je stalo, to se oseti", kaže Mima Karadžic.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>