Region

Svet

Ognjen Radivojević: Supruga mi je gora od FBI

Ognjan Radivojević davajući intervju za jedan nedeljni časopis rekao je da se njegovo bogatstvo meri kroz prijatelje koji su uveličali njegov novi spot "Mačka među golubovima'.

Ognjen Radivojević: Supruga mi je gora od FBI



Glavni organizator spota je njegova supruga Biljana, koja je i producent projekta:
"Govorili smo joj da to nije realno, da ne treba ni pokušavati ali je ona tip osobe kojoj je lakše učiniti, nego je odbiti. Pošto u pesmi pevam o gradskim mangupima, želeli smo da okupimo prvu ligu. Svi su prihvatili poziv bez dvoumljenja, a prvo smo pozvali Dragana Nikolića - to je bila divna prilika da ekranizujemo urbanu legendu o njemu", -kaže Ognjan i nastavlja:

"Mane su što nemam šanse da izbegnem ili prolongiram poslove, a prednosti su što mogu da se bavim muzikom bez razmišljanja o estradi i mogu da radim kao što to funkcioniše u svetu. Producentski posao u muzici ovde je olako shvaćen i obično ga rade nekvalifikovani ljudi, a Biljana bi vodila moje poslove i da nemamo nikave privatne veze. Ona se dugo bavila novinarstvom. Kritikuje me što ne koristim efektno svoje medijsko vreme, misli da sam previše zatvoren u emisijama i da ne dozvoljavam da me publika upozna. Trudim se da uvažim njene primedbe, ali i dalje mislim da me je najlakše upoznati kroz moju muziku, teško se opuštam pred kamerama i nepoznatim sagovornicima. Sa Biljaninim škakljivim pitanjima pokušam da se odbranim ćutanjem, što mi retko pođe za rukom − bolje bih prošao sa FBI istražiteljima nego sa njom"-smeje se Ogi.

Inače Ognjan sa svojom suprugom Biljanom ima dvoipogodišnjeg sina Lava, a sa njima i živi Biljanina ćerka iz prvog braka Sofija.

"To što imamo dvoje dece osećam kao najveću životnu nagradu. Biljana i ja imamo iste stavove o vaspitanju, ne glumimo dobrog i lošeg policajca. Trudimo se da im ličnim primerom ukažemo na vrednosti koje su nam važne. Dobri su i pristojni, nemamo probleme o kojima slušamo od drugih roditelja. Provodimo sa njima najveći deo dana, igramo se, učimo i čitamo, gledamo crtaće. "

"Njihove želje su prioriteti naše porodice. Dok smo čekali rođenje Lava, Biljana me je zatrpala literaturom o odgajanju dece, pa smo većinu vaspitnih metoda preuzeli od stručnjaka. Ne kopiramo roditeljske metode, ne zato što mislimo da su pravili greške sa nama, već zato što su potpuno drugačije okolnosti u kojima oni odrastaju. Vrednosti koje su deo naših karaktera su danas prevaziđene i obezvređene. Ulažemo veliki trud da, uprkos medijskoj propagandi i trenutnom odnosu snaga, usadimo u njih da je u životu važnije koliko vrediš od toga koliko imaš", kaže Ognjan Radivojevic.



Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>