Region

Svet

Vlado Georgiev je spreman za ženidbu, još samo da dođe ona prava!

Vlado Georgiev 14. februara, imaće koncert u Belekspocentru a on će biti posvećen ljubavi i vinu. Ovaj kantautor kaže da sebe ne smatra zavodnikom i priznaje da je zaljubljen. “Pomalo sam zaljubljen! Mislim da bi u ovom trenutku te reči najbolje opisale moje emotivno stanje.”

Vlado Georgiev je spreman za ženidbu, još samo da dođe ona prava!



Jesi li spreman za ženidbu? “Smatram da sam spreman za tu životnu ulogu.”

Šta žena treba da ima da bi ti se dopala? “Na prvom mestu – da bude normalna. Osim što treba lepo da izgleda, mora da bude poštena, emotivna, ženstvena i da ima dobru dušu. Danas su te osobine izgubljene, ali ja sam strpljiv.”

Mnoge je iznenadila tvoja izjava da ne znaš šta se ženama sviđa na tebi “kad imaš veliki nos”. “Zato što to zaista i mislim. Mada, u redu je kada muškarac ima veliki nos, možda im se to baš i sviđa (smeh). Mislim da su emocije iz mojih pesama i nežne note u stvari ono što je njih osvojilo, a ne ja.”

Rekao si da je 14. februar više praznik vina nego zaljubljenih. “Tačno tako! Jednostavno, volim našu tradiciju i trudim se da je poštujem i da ne podilazim globalizaciji nauštrb praznika koji već postoji u našoj istoriji. Zato je 14. februar pre svega dan Svetog Trifuna, zaštitnika vinogradara, pa onda i Dan zaljubljenih. Uostalom, za ljude koji se vole svaki dan je praznik, a i vino i ljubav imaju mnogo zajedničkog.”

Hoće li se koncert tog dana razlikovati od ostalih? “Na svakom koncertu dajem sve od sebe, a emocije dosta zavise od publike, koja odlučuje da li će stvoriti intimnu atmosferu ili će se prepustiti đuskanju. Kada govorimo o predstojećem koncertu, verujem da će publika biti u prazničnom raspoloženju, svečanije obučena i u pratnji partnera. To će sigurno uticati da koncert bude veoma romantičan.”

S obzirom na to da ti je Lena Kovačević gost na koncertu, hoćete li otpevati neku pesmu zajedno? “Sigurno ćemo otpevati jedan duet, a posle ćemo videti u kom pravcu će nas atmosfera poneti.”
Otkad se družiš sa ministrom Milutinom Mrkonjićem? “Mrka mi je komšija, živimo na udaljenosti od 50 metara, pa smo se tako i upoznali. Bez obzira na njegove godine, a ima ih poprilično, vrlo je moderan i mladog duha, tako da mi vreme provedeno s njim uvek prija.”

Da li je tačno da si ga nagovorio da otvori profil na Tviteru? “Predložio sam mu to, jer vrlo dobro barata tehnikom i oštar je na jeziku. Otvorio je profil na Tviteru i, koliko vidim, dosta ljudi ga prati. Sugerisao sam i mnogim prijateljima koji nisu poznati široj javnosti da se na taj način aktiviraju.”

Da li je dijeta koju si otkrio na Tviteru – čašica rakije pre jela – zaslužna za tvoju dobru liniju? “To je nutricionistički savet za ljude koji se boje gojaznosti. Nemam strah od gojaznosti i ne pijem pre jela. A za moju dobru liniju zaslužni su, pre svega, redovni treninzi.”

Hoćeš li popiti koju čašicu pre koncerta? “Generalno, ne pijem pre koncerta jer to može da utiče na koncentraciju, ali ću napraviti izuzetak i nazdraviti sa publikom zbog praznika.”

Kada da očekujemo novi album? “Nadam se s prvim danima proleća, ali ništa ne obećavam (smeh).”
Budući da si bio u žiriju “Prvog glasa Srbije”, da li će tvoj album objaviti novoosnovana “Prva rekords”? “Nismo razgovarali o tome, ali zašto da ne?!”



izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>