Muzika

Reality & TV Show

Vesti

sava centar najnovije vesti - strana 15

Zvonko Bogdan sutra u Sava Centru

Zvonko Bogdan sutra u Sava Centru

Poznati interpretator panonske šansone Zvonko Bogdan održaće sutra tradicionalni jesenji koncert u Sava centru, gde će sa svojim tamburašima izvesti pesme poput "Hej, salaši na severu Bačke", "Kad padne prvi sneg", "Kad sam bio mlađan lovac ja", "Ko te ima taj te nema", najavila je agencija "Long plej".

Pročitaj više

Haris Džinović 25. decembra u Sava Centru

Haris Džinović 25. decembra u Sava Centru

Posle fantastičnog nastupa sa španskom divom Monserat Kabalje, Haris Džinović će 25. decembra održati solistički koncert u Sava Centru. Baš na velikoj sceni poznate koncertne dvorane na Balkanu, Haris je pre dve decenije započeo svoju solističku karijeru. Stidljivo najavljivan koncert pretvorio se u trijumf vrhunskog izvođača i umetnika. To je bio i početak velike karijere u kojoj su usledili koncerti širom bivše Jugoslavije i sveta, ali i nezaboravni hitovi koji su obavezni deo repertoara gde god da se uživa uz muziku.

Pročitaj više

Sava Radović osvojio srce Jelene Vučković

Sava Radović osvojio srce Jelene Vučković

Jelena Vučković i Sava Radović su se upoznali preko njene prijateljice,  a već tada je bilo jasno da izmedju njih postoji velika privlačnost. Bivši muž voditeljke Irine Radović nije časio ni časa, već je od „provodadžike“ uzeo broj mlade „Zvezde Granda“ i počeo da je obasipa ljubavnim porukama. Ona mu je uzvratila istom merom, pa su ubrzo počeli i da izlaze. Birali su restorane u kojima će ima dovoljno mira da ćaskaju... Ili bolje rečeno - da flertuju.

Pročitaj više

>