Region

Svet

Bojana Stojković i Vlada Mandić, ipak, u tajnoj vezi?!

Iako oboje demantuju da se uopšte poznaju, manekenka Bojana Stojković i rukometaš Vlada Mandić, kako tvrdi izvor lista Alo!, u petak veče zatekli su se u istom klubu i celo veče su razmenjivali SMS poruke, da bi se kasnije navodno i našli nasamo!

Bojana Stojković i Vlada Mandić, ipak, u tajnoj vezi?!



Naime, izvor koji se zatekao na licu mesta rekao je da se manekenka prva pojavila sa svojim prijateljicama u klubu “Magacin”, u kome je te večeri pevao Saša Kovačević, a ubrzo posle toga stigao je i Mandić, koji se smestio nedaleko od supruge golmana FK Partizan Vladimira Stojkovića.

“U klub je prvo došla Bojana sa svojim društvom, a malo kasnije pristigao je Vlada Mandić. Ona je đuskala sve vreme, a onda je počela da kucka poruke na svom mobilnom telefonu. Bilo je očigledno da se dopisuje s Vladom, jer ih je delio samo jedan separe, a Mandić je, kako bi primio poruku, počinjao da se smeje i da gleda u Bojanu! Skoro celo veče su se dopisivali, a u jednom trenutku su i nestali iz vidokruga prisutnih. Naravno, prvo je otišla ona do toaleta, a posle nekoliko minuta i rukometaš. Bojana je samo nekoliko puta bacila pogled na Mandićev sto, dok je on sve vreme gledao u nju, čak je i društvu nešto pričao u vezi sa ‘devojkom koju nikada nije upoznao‘ i pokazivao je u njenom pravcu. Bilo je očigledno da se njih dvoje dobro znaju – rekao je za Alo! izvor koji se našao na licu mesta.

U želji da čuju komentare aktera ove priče, novinari su pozvali prvo Vladimira Mandića, koji je rekao da se nije dopisivao s Bojanom.

“Tačno je da sam bio u „Magacinu“ ali Bojanu nisam video tamo. Ako vas baš zanima, dopisivao sam se sa suprugom celo veče”, rekao je rukometaš.

I dok se jedan od najvećih švalera s javne scene javio na telefon, Bojana Stojković nije odgovorila na poruke, tako da novinari nisu uspeli da saznaju s kim se ona dopisivala cele noći ako je rukometaš slao poruke svojoj supruzi, s kojom, uzgred, kako je sam izjavio, već duže vreme ne živi!

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>