Region

Svet

Suzana Mančić: Ćerko, idi u Plejboj i odnesi pobedu za prsa!

Suzana Mančić u ponedeljak odlazi na beogradsku Ortopedsku kliniku gde će operisati kuk, koji je zbog povreda muči već godinama. Kako kaže, biće joj ugrađen veštački kuk, a pred polazak u bolnicu daje detaljne instrukcije ćerkama Nataliji i Teodori jer će tri nedelje biti u bolničkoj postelji, a potom je čeka dugotrajna rehabilitacija.

Suzana Mančić: Ćerko, idi u Plejboj i odnesi pobedu za prsa!



“Ne plašim se, imam drugare koji su prošli kroz ovo što mene očekuje i nadam se da ću početkom aprila biti kao nova. Do prošle godine nisam imala zdravstvenu knjižicu, ni karton, 10 godina nisam radila analize krvi. Jutros sam to uradila, a onda sam otišla kod drugarice na bogat doručak i najela se što se kaže – za sve pare.

Morala sam jer veštački kuk neće trpeti kilograme, pa da ugrabim da se sada najedem”, kaže Suzana.

“Bingo devojka” dodaje da ne brine za ćerke i smatra da će se odlično snaći. A svoje učešće u žiriju za izbor “Plejboj zečice godine” ne komentariše kao nešto loše.

“Ma šta ko mislio i pričao, uopšte nije bilo loše. Meni se nije dopala video-prezentacija devojaka, ali ni ne mora meni da se dopadne. Sve je urađeno s malo novca i mnogo dobre volje. Ali, uverena sam da će sledeće godine biti bolje. Ako ništa drugo, predsednica žirija će imati novi i bolji kuk”, rekla je Suzana.

A da joj se ćerka prijavi ovako bi reagovala:

“Rekla bih joj: “Ćerko, bravo! Idi, budi najbolja i odnesi pobedu za prsa!” Uvek će biti puritanaca koji će ovakve stvari osuđivati. Ali, pametna devojka sa zgodnim telom može daleko da dogura.

Ne znam ko će kako protumačiti moje reči, ali ja sam uvek išla čaršiji uz nos, što nije trebalo”, izjavila je Suzana i dodala: “Kad sam se slikala za “Plejboj” uradila sam to jer sam bila svesna da mi nepovratno prolaze najbolje godine i htela sam da ih ovekovečim. Mnoge stvari sam radila zato što mi je to prijalo. Nema veze ako me neko zbog toga osuđuje. Ako treba da budem najveća grešnica na Balkanu zbog svega što sam radila, pa neka budem!

Kada ćerke poznate voditeljke nađu momke ona ih obavezno pita iz kakve porodice dolaze i da li su dobri momci u nadi da će im razgraničiti materijalno od ljudskih vrednosti.

A od svojih budućih zetova očekuje: “Razumeću ako se zaljube u siromašne slikare, ali i ako se zaljube u neke mlade Miškoviće ili Kariće. Kažem, samo ako se zaljube! U ovo vreme kada se sve kupuje i prodaje, u velikoj sam dilemi da li deci treba ispuniti svaku želju. Ipak, zaključim da treba, da to ne bi učinio neki slepac koji ima pare, neki kontroverzni biznismen. Ma, samo neka slušaju svoje srce”.



Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>