Region

Svet

Počinje snimanje prvog srpsko-hrvatskog Survajvera

Učesnici rijalitija "Survajver" otputovali su na Kostariku gde će u nedelju, 15. januara, početi snimanje prvog zajedničkog srpsko-hrvatskog šoua.

Počinje snimanje prvog srpsko-hrvatskog Survajvera



Učesnici su putovali u tri grupe, a poslednja je preko Frankfurta odletela u centralnu Ameriku, gde će preživljavati čak 45 dana.

U nedelju će najzad početi prvi srpsko-hrvatski, a ukupno četvrti rijaliti-šou „Survajver", koji će u Srbiji prenositi Prva srpska televizija, a u Hrvatskoj RTL. Šou je zamišljen tako da u 45-dnevnom takmičenju, u jednoj od najsurovijih zemalja na svetu, učestvuje po 11 učesnika iz obe zemlje.

VIP takmičari čija psihofizička spremnost zadovoljava uslove života u izolaciji boriće se u neljudskim uslovima, a samo oni najuporniji i najjači izdržaće do kraja.

Kako se spekuliše, u „Survajveru 2012" učestvovaće srpska manekenka Nevena Milićević, koja živi i radi u Njujorku, voditeljka emisije „Gold mjuzik" Divna Milovanović, hrvatska starleta Ava Karabatić i supruga i ćerka pokojnog Dina Dvornika - Danijela i Ela Dvornik. Poziv su odbili sportisti Nikola Lazetić i Vanja Grbić, predsednica kompanije „Mis Ju" Vesna da Vinča i mnogi drugi.

Voditeljka emisije „sa hrvatske strane" biće Antonija Blaće, a sa srpske glumac Andrija Milošević.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>