Region

Svet

Bojana i Vladimir Stojković zajedno sa telohraniteljima

Kristalna dvorana hotela Hayatt Regency sinoć je pretvorena u najveći klub u Srbiji! Zbog bezbednosi svih gostiju već na ulazu u hotel bio je postavljen metal detektor i svo su morali da prođu kroz njega. Kako smo saznali, niko od gostiju nije imao ni jedan zabranjeni predmet pa je i ovaj doček prošao u najboljem redu pun dobrog raspoloženja.

Bojana i Vladimir Stojković zajedno sa telohraniteljima



Među prvima ruku pod ruku ali u pranji obezbešenja stigli su Vladimir i Bojana Stojković.

Oni su odmah izazvali komentare da li su ili nisu zajedno i da li tuča, najava razvoda i pljuvanje bio marketing ili su oboje ostavili svoje ljubavnike pa su sada opet zajedno. U svakom slučaju ona je imala i novu boju kose!

Na doček koji je organizovao tim kluba Mistique stigao je i Lola Smiljanić, Sanja Brnović ali i političar Dragan Antić. Za odlično raspoloženje bili su zaduženi Marina Visković, Željko Šašić i nova zvezda beogradskih klubova Pavle.

Kada je u pitanju hrana, švedski sto dužine 50 metara bio je postavljen ispred dvorane a na njemu su se našli specijaliteti, od lososa pa do prasetine… Kolači su prisutne ostavili bez daha, raze torte, voćni mix, profiterole, parfei… Prisutni su se razišli tek pred zoru!

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>