Region

Svet

Vladimir Stojković molio Bojanu da mu oprosti

Samo dan nakon što je golman Partizana upao u stan i, kako se priča, fizički nasrnuo na svoju suprugu Bojanu Stojković, supružnici su se ponovo videli i dogovorili se da sklope primirje.

Vladimir Stojković molio Bojanu da mu oprosti



"Posle drame koja se odigrala u njihovom domu na Vračaru, u kojem Stojković već nekoliko nedelja ne živi, Bojana je bila odlučna u nameri da čitavu stvar iznese u javnost. Iako analize koje je uradila u Urgentnom centru nisu ukazivale da je povređena, stvarno je planirala da muža prijavi zbog fizičkog napada. Međutim, njegov postupak ju je sprečio u tome! Vladimir je Bojanu zvao telefonom i molio je da se vide. Izvinjavao se zbog svojih postupaka, govorio joj da im je u ovom trenutku, kada i dalje postoji mogućnost da spasu svoj brak, nepotrebno da se u tom kontekstu povlače po novinama" - priča za dobro obavešteni izvor blizak supružnicima.

"Na kraju je ipak pristala da se vidi sa Stojketom. Našli su se u stanu i dugo razgovarali o svemu što se desilo. On je tražio da zaborave sve ružno što se dogodilo i rekao da je poslednja stvar koja mu treba u životu da bude predstavljen kao nasilnik. Pomenuo joj je da bi mu takva reputacija donela veliku štetu u njegovom klubu. Bojana je na kraju pristala da ne preduzima nikakve postupke protiv svog supruga i dala izjavu da nije pretučena" - zaključuje izvor.

Izvor: Alo

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>