Region

Svet

Zdravko Čolić: Mogu tri puta zaredom

Pevač Zdravko Čolić održaće 24. decembra solistički koncert u hali "Spens" u Novom Sadu, a za Kuriri je otkrio da su njegovi koncerti u Vojvodini uvek bili spektakularni.

Zdravko Čolić: Mogu tri puta zaredom



"Kad god sam pevao u Novom Sadu, koncert je bio nekako drugarski, opušten. Tamo je nekako mirnija publika. Čak i kad izražavaju svoje zadovoljstvo, to čine fino, bez preteranog gestikuliranja. Zbog toga mi je uvek bilo prijatno da nastupam tamo. Volim te ljude, tu ravnicu, okolinu. I obavezno se pitam gde ćemo posle koncerta, jer to obično bude provod uz neke tamburaše i u društvu divnih ljudi. Biće to, verujem, divno veče, samo da me glas posluži" - kaže Čola i dodaje da mu je opuštanje pred koncert neophodno, kao i da bi mogao da održi tri koncerta zaredom, dok četvrti misli da bi mu bio previše.

"Činjenica je da nikad nisam pevao i trošio se kao u poslednjih trinaest godina. Zato, iskren da budem, neko opuštanje je neophodno posle koncerta. Volim da popijem pivo, nešto dobro da pojedem, da se onako relaksiram. Treba mi jedno tri dana posle koncerta da se skroz opustim, i posle toga mogu opet." - izjavio je pevač i dodao:

"Tri bih mogao da izguram, četiri već teže, jer su moje pesme duge, i to traje puno. Radio sam već po tri koncerta, ali to je neki maksimum. Mislim da su dva koncerta zaredom u redu" - zaključio je Zdravko Čolić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>