Region

Svet

Razvode se Bojana i Vladimir Stojković?

Iako su nedavno odlučno demantovali da je njihov brak zapao u krizu, golmana Partizana Vladimira Stojkovića i njegovu suprugu Bojanu po svemu sudeći čeka razvod! Naime, Stojkovićeva je na svom „fejsbuk“ profilu objavila status koji su mnogi protumačili kao nagoveštaj bračnog kraha, o kojem se već neko vreme šuška u javnosti:

Razvode se Bojana i Vladimir Stojković?



„Nedostaje? Ne, dosta je!“, napisala je supruga poznatog golmana, što je izazvalo veliku podršku njenih prijatelja.

Kako „Alo!“ saznaje, priča se da je Vladimir navodno napustio stan u kome je živeo sa Bojanom i njihovim osmomesečnim sinom Lavom i otišao da živi kod „Teleoptika“.

- Čuo sam da je napustio stan u kojem su zajedno živeli i otišao da živi kod stadiona „Teleoptik“. U poslednje vreme je često izlazio i kažu da je uvek u društvu mladih devojaka, a Bojana ili kod kuće sa sinom ili sa svojim društvom na drugom mestu. Priča se da već neko vreme Vladimir ima devojku i da se sa njom slobodno pojavljuje u javnosti - priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da i sama Stojkovićeva zna za njegove navodne avanture van braka.

- Do sada je pokušavala da nekako izvuče stvar, ali mislim da je i njoj došlo svega preko glave. Pričali su o razvodu, ali zbog deteta se i dalje drže. Vlada je sada taj koji neće da da se razvede, a Bojana želi da završi to mučenje - zaključuje naš sagovornik.

Kada smo pozvali Bojanu da nam prokomentariše priču o njihovom razvodu, manekenka nam je ljubazno rekla da ne želi da priča o tome, ali nije ni demantovala naša saznanja:

- Stvarno ne želim da komentarišem. Izvinite, ali nemam komentar - rekla je Bojana za naš list, dok se Vladimir nije javljao na telefon, niti je odgovorio na naš SMS.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>