Region

Svet

Milan Stanković: Rada ne jede, ona ždere

Gostujući u emisiji "Ja to tako" na RTV Pink, Milan Stanković otkrio je da će uvek ostati dete, da nema nameru da se ženi još uvek i kako Rada održava svoju liniju

Milan Stanković: Rada ne jede, ona ždere



Milan Stanković kao i uvek bio je nasmejan kroz celu emisiju, svi mu uvek govore da je kao veliko dete, a da li će to promeniti Milan odgovara:

"Jesam veliko dete i ne planiram da odrastem, znate onu bezbrižnost koju imate u detinjstvu? E ja tako želim da se osećam stalno, zato nikada neću obući odelo, niti ću se ošišati kratko kao svaki muškarac" - ispričao je Milan.

Na konstataciju da oblači Radu i da je stilizovao nije demantovao već je objasnio:

" Volim kada Rada lepo izgleda,znate kako, ona ima odličnu građu i neverovatnu harizmu tako da šta god obuče ona pleni šarmom i lepotom - zaljubljeno je rekao Milan i otkrio da Rada uopšte ne vodi računa o ishrani: - Ko? Ona pazi šta jede? Pa ona ne jede, ona ždere. A kada se navodno ugoji, to primeti samo ona, ne jede hleb dva dana, pa opet sve po starom" - otkrio je Radinu tajnu pevač.

Pitanje koje stalno prati Milana Stankovića jeste i kada će svadba, na sreću njegovih obožaveteljki Milanov odgovor je bio sledeći:

"Taj papir ništa ne menja, Rada i ja nikada nismo ni pričali o tome. Verovatno ću se oženiti posle tridesete godine, recimo da je to neki plan. To je pravo vreme dok se izgradi karijera i u tim godinama je čovek zreliji i spremniji na brak" - rekao je Milan.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>