Ostalo

Sme�no

Facebook Timeline sada dostupan svima

Facebook je malopre pustio u rad svoj inovativni izgled profila pod imenom Timeline. Ukoliko želite da vam profil izgleda drugačije, iznenadićete se novinama, a verujemo da će vam se svideti. Pogledajte kako da podesite sopstevni Timeline.

Facebook Timeline sada dostupan svima



Za sve korisnike će nova opcija biti aktivna za sedam dana, ali već sada možete da je uključite. Proverite da li vam se svidja Svet Plus FB profil, i ako je odgovor potvrdan, sve što treba da uradite je da odete na http://www.facebook.com/about/timeline gde ćete naći opciju "Probaj Timeline".

Kada je uključite, dobićete uvid u nov izgled i funkcije i pitanje da li želite da odobrite novi izgled. Predalžemo da ne kliknete odmah "publish", već da prvo sredite sve informacije, obrišete stvari koje ne želite da se vide, jer imate samo sedam dana pre nego što ceo sistem postane aktivan i bez vašeg odobrenja.

Fejsbuk Timeline

Ono što je sporno je da je sva vaša aktivnost, od momenta kada ste se priključili Fejsbuku, dostupna svim vašim prijateljima i onima koji mogu da vam vide profil. Realno, bila je i do sada, ali niko se nije trudio da skroluje dovoljno duboko da bi video šta se radili u septembru 2007. godine. Sada je, medjutim, sve to na samo dva klika.

Šta vi kažete, kako vam se čini?

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>