Region

Svet

Neša Galija: Parovi su retardirani

Malo je onih koji su najavljivani za ovogodišnji rijaliti "Parovi" a da su pristali da uđu u vilu Laneta Gutovića. Toliko je priča kružilo oko učesnika novog serijala rijalitija "Parovi" na Hepi televiziji da nam je bilo teško da ih sve saberemo. A kada su novinari uspeli sve da ih pozovu i provere da li ulaze u luksuznu kuću ili ne - više njih je reklo da im ne pada na pamet nego što je onih koji su pristali.

Neša Galija: Parovi su retardirani



Jedan od najavljenih kandidata za ulazak je Neša Galija, kako ga znamo, frontment niške grupe Galija: "Ne ulazim u kuću. Bila je ponuda ali je razgovor trajao svega tri sekunde i rekao sam im da mi ne pada na pamet da uđem. To je retardirano, ja to nikada ne bih uradio", rekao je.

Sledeća poznata ličnost na spisku je Goca Tržan: "Nije istina da ulazim u Parove", bila je kratka, ali smo je pitali da li razmišlja o eventualnom gostovanju na nekoliko dana kao Tijana Dapčević u prošlom serijalu: "Nikako. Ne bih se nikako pojavila tamo", odlučno je rekla.

Zatim, dva imena koja su najviše odudarala, Biljana Lukić i Ogi Radivojević. Na telefon je javila Bilja: "Istina je da smo pozvani, ali nismo prihvatili", rekla je nasmejana Biljana, a na pitanje da li postoje neki posebni uslovi pod kojima bi pristali da uđu u kuću: "Postoji. Ako bi nam sve oduzeli, sav novac i sve što imamo, ako bi nam uzeli decu i onda ne bismo imali ništa da izgubimo. Eventualno tada".

Na listi je i Ceca Kitić, najbolja rukometašica na svetu svih vremena. "Istina je da sam sa njima u pregovorima. Ništa nije dogovoreno, ali čim nešto bude sigurno, verujte mi da ću vam javiti. Imam ponudu od Parova ali čekam još odgovor od Survajvera. Više bih volela da odem u Survajver jer je to više moj fah, ali možda budem na oba, ili samo jednom. Međutim Survajver hoće za male pare, a sama dužina boravka tamo mi više odgovara nego u Parovima. Muž i ja imamo mnogo obaveza a i petoro dece nije malo. Videćemo", rekla je uvek vesela Ceca.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>