Region

Svet

Farma All Stars od proleća počinje sa emitovanjem

Televizija Pink od proleća emitovaće još jednu sezonu "Farme". Naime, čelni ljudi produkcije rešili su da na imanju u Lisoviću okupe sve svoje najistaknutije i najintresantnije učesnike u prethodne tri sezone, koji će u kući provesti puna tri meseca.

Farma All Stars od proleća počinje sa emitovanjem



"Zbog velikog interesovanja publike, naredna sezona „Farme“ počeće da se emituje na proleće. Namerno smo napravili malo dužu pauzu u prikazivanju rijalitija, jer smo hteli da se narod uželi ovog formata, a i da bismo smislili način kako na najefikasniji način da cenzurišemo sve one situacije zbog kojih je uredno reagovala Republička radiodifuzna agencija"- rekao je izvor koji je angažovan na ovom projektu.

Još uvek se ne zna, koja će se imena naći u kući, ali jedan od glavnih kriterijuma će biti dosadašnji učinak u rijalitiju.

"Spisak učesnika se tek formira i za sada niko ne zna ko će sve na proleće preći prag seoskog imanja u Lisoviću. Naravno, prednost će imati oni koji budu najviše zainteresovani za učešće, ali će sasvim sigurno biti i nekih „ponuda koje se ne odbijaju“. Koliko ja znam, i ovu sezonu će voditi Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić, ali nije isključeno da će biti još nekih voditeljskih pojačanja" - zaključuje izvor.

Pres služba televizije Pink ovih dana razmatra mogućnost oko ponovnog emitovanja "Farme".

"Sve više dobijamo zahteva i molbi gledalaca da napravimo „Farmu 4“. Stižu nam pisma, i-mejlovi, postovi na „fejsbuk“ stranici. Izgleda da se publika uželela ovakvog programa. Zbog toga intenzivno razmišljamo o pokretanju sistema kako bismo napravili novu sezonu ovog popularnog rijalitija. Postoje opcije da to bude u martu ili septembru, ali još uvek sa sigurnošću ne možemo da tvrdimo da li će „Farme“ uopšte biti. Jer i pored velike gledanosti koju je ovaj projekat imao, moramo da kažemo da je novi koncept koji je postavila TV „Pink“, a koji se sastoji od preko 20 zasebnih televizijskih formata, postigao željeni uspeh, pa je naša televizija tokom celog jesenjeg perioda najgledanija među komercijalnim emiterima" - izjavio je Darko Popović, direktor pres službe "Pinka“.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>