Region

Svet

Nastavlja se medijski rat izmedju Pinka i Prve (Video)

Televizije Prva i Pink nastavile su medijski rat! Prva je juče na svojoj stranici na Fejsbuku prozvala Pink da je najava za „Zvezde Granda" kopija foršpana „Prvog glasa Srbije"

Nastavlja se medijski rat izmedju Pinka i Prve (Video)



Pogledajte najavni trejler za „Zvezde Granda". Da li vas ovo „originalno" delo montažera i „kreativne" ekipe podseća na naše foršpane za „Prvi glas Srbije", ili nas oči i uši varaju? - zapitali su se zaposleni na Prvoj i postavili snimak najave za „Zvezde Granda", a zatim su se dotakli i „Amidži šoua".

"Ne kažemo da smo izmislili toplu vodu, ali stvarno je presmešno i tužno... Što kaže Ivan (Ivanović, prim. aut): „Reprizu moje emisije možete pogledati u ponedeljak na Pinku" - našalili su se sa Prve.

Očekivano, Pink nije ostao dužan Prvoj tvrdeći da je „Prvi glas Srbije" poslednja u nizu emisija inspirisanih svetskim takmičenjima „Idol" i „X faktor".

"Zbog toga ponajmanje kolege sa Prve mogu i smeju sebi da dozvole da "Zvezde Granda" optuže za nekakav plagijat, kada su oni sami plagijat ovih emisija, dok su njihove najave u tom slučaju plagijat nemačkih grafičkih rešenja. Podsetićemo vas i da je propadanje kroz scenu u „Prvom glasu" ukradeno iz formata „Ruski rulet", čiju licencu je više godina kupovao Pink. Nova najava za "Zvezde Granda" je inspirisana najavama britanskih takmičenja muzičkih zvezda. Korišćenje brzih kadrova je svetski trend i nijedna televizija ne drži u svojim rukama ekskluzivno pravo na sistem montaže" - navodi pres-služba Pinka, koja je takođe reagovala i na prozivke na račun Ognjena Amidžića.

"Nekolegijalno je govoriti da je Amidžić plagijator Ivana Ivanovića kada svi znaju da je Ognjen na sceni 17 godina, od toga deset na Pinku vodi šou-programe koji su uvek bili inovativni. Mi smo kao narod skloni zaboravljanju, pa ću vas podsetiti da je ne tako davno Marko Živić na Foksu imao šou koji je kasnije poslužio kao uzor Ivanu Ivanoviću i njegovom timu. A svima njima uzor je bio Džej Leno" - navode sa Pinka.



Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>