Region

Svet

Zvezde Granda: Žestok sukob! Ženetino, sedi dole kad ja kažem!

U poslednjoj emitovanoj emisiji "Zvezde Granda" dogodio se žestok sukob između Saše Popovića i članice stručnog žirija Viki Miljković. Evo šta je Popović izbacilo iz takta! Ženetino, sedi dole kad ja kažem!

Zvezde Granda: Žestok sukob! Ženetino, sedi dole kad ja kažem! Screenshoot/InstagramU poslednjoj emitovanoj emisiji "Zvezde Granda" došlo je do žestokog sukoba između Saše Popovića i članice stručnog žirija Viki Miljković. Prvi put pale su teške reči između njih dvoje, a pevačica je direktoru "Granda" rekla da je nepismen i da ne zna da vodi posao.

Viki Miljković je zamerila Saši da se na ponaša fer prema kandidatima pošto je muzičkim urednicima koji kod njega rade dozvolio da greše u intonacijama i samim tim takmičari zvuče loše. To je Sašu izbacilo iz takta, pa je usledila svađa.

"Obe pesme su devojci bile jako niske, tako da sam ja u dilemi kako devojka uopšte peva. Saša, to znači da tvoji muzički urednici ne rade posao kako treba, to, bre, ne sme da vam se dešava", vikala je Viki, prenosi "Kurir", i odmah se zamerila Saši, pa je on pokušao da joj objasni kako ona greši.

"Čekaj, bre, Viki! Matrica je poslata u tonalitetu u kom je učesnica trebalo da peva. Kad je došla na generalnu probu devojka je tražila da peva pola tona niže, tako da, Viki, nemoj ti meni da pričaš šta treba i kako treba. U prvom krugu takmičari sami određuju odakle će pevati, a kada mentori preuzmu pevače onda oni određuju da li sme da se spusti ton ili ne. A za koliko je ona trebalo "višlje" da peva, ajde, reci mi ti"- urlao je Popović, a tada ga je pevačica ispravila:

"Prvo si nepismen i ne kaže se "višlje" nego više. Drugo, trebala je za ceo ton više da peva, što smo upravo sada i dokazali kada je devojka otpevala tonom više. Ne možemo realno da čujemo pevače pošto ti ništa ne preduzimaš povodom toga"- rekla je Viki, a Popović je nastavio sa svađom:

"Slušaj ti, ženetino, sedi dole kad ja kažem. Sedi, bre, tamo i nemoj ti meni da pričaš kako i šta treba da se radi."

"Znači došlo je vreme ja tebe da ispravljam, Popoviću, i da uviđam tvoje greške"- rekla je sa osmehom Viki.

"Onako je kako ja kažem i tako će i biti, a to što ti pričaš, Viki, isto je kao i da pišaš niz vetar. Zato, sedi tu i ćuti. Devojka je tako htela i dosta više, završavamo ovu temu odmah."


 

Marija: Đurišićka je kriva za sve!

U toku svađe između Popovića i Viki, Marija Šerifović je u jednom trenutku pitala ko je muzički urednik, aludirajući na Snežanu Đurišić.

- Ko je kriv za ovo? Snežana, zar ti nisi muzički urednik u "Grandu" - pitala je Marija, a Đurišićka joj je odgovorila:

- Jesam ja, ali nisam kriva za ovu situaciju pošto ja ne odgovaram za prvi krug takmičenja. Tako da za sada kandidati odgovaraju sami za svoje greške.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>