Region

Svet

Miroslav Ilić: Nikada ne bih zapevao u Grandu

Legenda narodne muzike Miroslav Ilić na koncertima 9. i 10. decembra u Sava centru proslaviće 39 godina karijere. U razgovoru za Press slavuj iz Mrčajevaca otkriva zašto nije želeo da zakaže još koncerata uprkos velikom interesovanju publike i poručuje da nema tih para za koje bi pristao da snimi album za „Grand".

Miroslav Ilić: Nikada ne bih zapevao u Grandu



"Naravno da sam dobijao ponude od „Granda", a moj odrečan odgovor nije bio zbog nedovoljno novca, već zbog toga što sam oduvek želeo da budem slobodan i svoj čovek. Problem je bio u mom stavu da u tome ne želim da učestvujem. Smatram i da su se preraučunali pojedini pevači iz moje generacije, koji su učestvovali u tim emisijama, jer su na neki način legalizovali neke stvari u tom „Grandu", a onda su potpuno marginalizovani" - kaže Miroslav i otkriva da nikada nije preslušao cele albume Cece Ražnatović, Seke Aleksić i Jelene Karleuše.

"Ma nijedan ne bih mogao ceo da preslušam, da se ne lažemo! Bio bih najveći lažov kad bih rekao da ne poslušam nešto od tih pesama kada slučajno naletim na njih na televiziji. Poslušam strofu i promenim kanal, bilo bi suludo da slušam ceo album. Da ne bude da mi se ništa iz te produkcije ne sviđa, potkrade se tu i poneka lepa pesma. Ali to je premalo, uzimajući u obzir dugogodišnju enormnu produkciju. Mi smo malo govorno područje i malo tržište, a imamo previše pevača i „zvezda" - zaključio je pevač.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>