Region

Svet

Region

Martina Rajić: Sa Batlerom sam osetila leptiriće

Manekenka Martina Rajić je ponovo progovorila o svojoj vezi sa Džerardom Batlerom. Za hrvatski ’Red Carpet’ priznala je da je samo čula za jednog od najpoželjnijih svetskih glumaca, ali da nije imala pojma kako izgleda ili niti da je da je gledala ijedan njegov film.

Martina Rajić: Sa Batlerom sam osetila leptiriće



"Znala sam da je Džerard glumac, ali nijedan njegov film nisam pogledala. Iz novina sam znala kako izgleda, ali kada sam ga ugledala nisam znala da je to on" kaže Martina.

"Mislim da sam se Džerardu svidela istog trenutka kada me je ugledao. Bilo je to na prvi pogled. Način na koji me je pogledao i kako mi je pružio ruku, odmah sam znala da mu se sviđam" izjavljuje Rajićeva i dodaje da su mu te večeri žene neprestano ostavljale brojeve telefona."

"Prvi poljubac pao je prve večeri kada sam ga ispratila iz kluba, ali prvi pravi poljubac zapravo se dogodio kada smo se prvi put sreli nasamo. Bilo je neverovatno... imala sam leptiriće u stomaku, Džerard se stvarno dobro ljubi."

Martina Rajic i Dzerald Batler

I pored ovakvih utisaka, Martina je već izjavila da nema problema sa gomilom devojaka koje Batler menja, pa joj verovatno neće teško pasti što je snimanje filma Koriolan u Beogradu završeno. Škotski glumac bi danas trebalo da napusti glavni grad a šta će biti sa ovom romansom ostaje nam da vidimo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>