Region

Svet

Aca Lukas postaje voditelj na Pinku

Acu Lukasa ste do sada uglavnom gledali kao gosta talk show programa, muzičkih emisija ili na bini nekog kluba ili hale za vreme koncerta. Medjutim, Lukas će od početka sledeće godine biti domaćin našim pevačima, glumcima i sličnim zvezdama koje će ugostiti u sopstvenom voditeljskom terminu na televiziji Pink.

Aca Lukas postaje voditelj na Pinku



"Kada je dobio ponudu da vodi šou, Aca se dugo lomio da li da se oproba u ulozi voditelja, ali je na kraju popustio. Na nagovor najbližih saradnika koji su mu dali podršku ipak je prelomio jer želi da se dokaže i u ovoj branši", kaže izvor dobro upućen u dešavanja.

"Svi koji dobro poznaju Lukasa tvrde da je on izuzetno duhovit jer šalu ume da napravi kako na tuđ, tako i na svoj račun. Ova vrsta šou programa biće jedinstvena kod nas jer voditelji poput Ognjena Amidžića i Ivana Ivanovića ne vode takvu vrstu emisije. Aca će pričati s gostima na zadatu temu, ali i pevati zajedno s njima, i to muziku koju oni budu poželeli. Biće to odličan spoj priče i muzike, do sada neviđen kod nas", zaključuje ovaj sagovornik.

Saša Marković, producenta Ace Lukasa, je potvrdio navode izvora: "Istina je da će Lukas voditi šou program na 'Pinku'. Premijerno će biti prikazan za Novu godinu, a kako sada stvari stoje, nastavak sledi posle praznika. S obzirom na to da je Lukas multimedijalna ličnost, biće ovo prava prilika da ga gledaoci pored malih ekrana upoznaju u najboljem izdanju", rekao je Mirković.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

aca lukas

Povezane vesti:


>