Region

Svet

Buba Dobrosavljev: Srušio mi se svet, odlazim na psihoterapiju (Foto)

Nekadašnja voditeljka emisije „Zvezde Granda“ Ljubinka Buba Dobrosavljev uz mere pojačanog obezbeđenja stigla je u studio 1 TV Pink u prisustvu svoje sestre kako bi ekskluzivno u emisiji Jelene Bačić Alimpić ispričala kroz koji je pakao prošla sa svojim bivšim dečkom.

Buba Dobrosavljev: Srušio mi se svet, odlazim na psihoterapiju (Foto)





" Osećam se kao da mi se srušio ceo svet, odlazim na psihoterapiju i jako mi je teško. Potpuno sam se izolovala od celog sveta i jedinu utehu pronašla sam u sinu svoje sestre sa kojim provodim najviše vremena",  započela je svoju priču Buba, i potom nastavila sa detaljima nasilja koje je doživela:

"Nasilje u porodici je tabu tema. Najstrašnije je kada gledate filmove i govorite to se neće dogoditi. Stid, sramota je osećanje koje vas obuzima.  Kada sam ostala u drugom stanju mene je novinar magazina 'Glorija' zvao da vidi gde sam, ali dala sam izjavu jedino novinarki "Pulsa" koja je bila najupornija da me pronađe...I to je jedina izjava koju sam dala. Ona je stigla do mog oca i majke", kazala je Buba i dodavši kako se sada oseća:



"Telefon mi je isključen i nikom se ne javljam, odlazim redovno na psihoterapiju. Novinarki sam rekla da me je moj bivši partner gurnuo, udario i da se desilo još nešto gore. Oni su obilazili komšiluk i kopali nove detalje. Jesam žrtva nasilja i došla sam da to javno kažem. Izgubila sam bebu i jako mi je teško. Mnogo je žena koje su ovo doživele ", rekla je Buba kroz suze, i ispričala gotovo sve detalje veze sa bivšim dečkom Nebojšom P.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>