Region

Svet

Novi fosili promovisali antologiju i novi singl (Foto+Video)

Jedna od najpopularnijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije Novi fosili družili su se danas u prostorijama "Jugotona" sa predstavnicima medija.

Novi fosili promovisali antologiju i novi singl (Foto+Video)





Nasmejana i vidno raspoložena ekipa na čelu sa Sanjom Doležal obećala je dobar koncert pun emocija 17. novembra u Sava Centru i kako je sama Sanja rekla:

"Mi ne pravimo spektakle, ne letimo po bini kao pojedine zvezde na estradi, ali obećavamo koncert pun emocija na kome ćemo pevati naše najveće hitove".



Pored koncerta članovi Novih fosila predstavili su i novi singl pod nazivom "Ti si čudo" i četvorostruki CD sa 88 hitova "Uvjek blizu". Na ovoj antologiji nalaze se najveći hitovi grupe u poslednjih 40 godina.



Novi fosili su nosioci termina "urbani pop" jer su visokom produkcijom pesama Rajka Dujmića, uspeli da prenesu slušaocima svih generacija kvalitetnu muziku. Zato je i naslov ovog značajnog izdanja "Uvjek blizu", jer je grupa tokom ovih 40 godina na sceni bila bliska sa svim generacijama.

"Puno stvari se nalazi u paketu, osim same činjenice da su na jednom mestu sve pesme koje su Fosili snimili u više od četiri decenije. Naime, tu će se naći i CD sa nekoliko novih pesama, kao i knjižica sa slikama od 1969. godine pa sve do danas. Mogu samo da kažem da je reč o posebnom daru i ljudima koji su nas sve ove godine voleli, pratili nas i odrastali uz naše pesme" - rekla je Sanja Doležal.



Novi fosili gostovaće večeras na Prvoj televiziji u emisiji kod "Ivana Ivanovića" gde će pored koncerta i promocije singla otkriti voditelju neke zanimljive stvari koje su im se događale u poslednjih 40 godina na muzičkoj sceni.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>