Region

Svet

Region

Nepobedivo srce: Šta će se dogoditi u 5. epizodi serije (Video)

U subotu, 15. oktobra, u 20.05 na Prvom programu RTS-a, počela je sa emitovanjem nova domaća igrana serije "Nepobedivo srce" nastale u produkciji Radio-televizije Srbije i "Košutnjak filma".

Nepobedivo srce: Šta će se dogoditi u 5. epizodi serije (Video)



Siromašni i nezaposleni pravnik Miroslav Balšić izdržava se pevajući po kafanama i bezuspešno pokušavajući da se zaposli u struci. I kad se čini da nema nikakve nade da će dobiti posao, dobija pismo iz jednog grada u provinciji, u kojem ga direktor banke, po preporuci, poziva da bude učitelj njegovom sinu koji ima problema u školi, pa ako to uspešno reši, zaposliće ga u svojoj banci kao pravnika.

Igraju: Sloboda Micalović-Ćetković, Ivan Bosiljčiž, Marija Karan, Nela Mihailović, Predrag Ejdus, Nenad Jezdić, Nataša Ninković, Vanja Milačić, Dubravka Kovjanić, Jelica Sretenović, Miloš Timotijević, Jakov Jevtović, Ivana Jovanović, Ljubomir Bulajić, Branka Pujić.

U subotu 5. novembra prikazana je četvrta epizodu serije "Nepobedivo srce" u kojoj smo videli da se trud Stašinog učitelja Miroslava Balšića isplatio jer je Staša sa uspehom položio razred a njegov učitelj je za nagradu dobio ponudu da se zaposli u banci kao činovnik.

Stajićka je za svoje prijatelje Amerikance organizovala koncert na kome je svirala Milena a pevao Miroslav. Oduševljeni njegovim glasom, Amerikanci mu nude stipendiju u Italiji gde bi učio za operskog pevača. Inženjer Stanković posle bezuspešnog udvaranja kaže Mileni da mu je žao što je svoje srce poklonila gitaristi.



Peta epizoda donosi mnogo preokreta. Nakon razgovora sa Miroslavom, Milena odlučuje da ipak zakaže venčanje sa Vladimirom i tako prekine svaku neizvesnost.

Međutim, poseta Vladimirove bivše devojke će joj predstaviti verenika u sasvim
drugačijem svetlu. Milena odlučuje da ode u posetu Miroslavu i Staši koji se nalaze u Banji Koviljači. Tu će se njih dvoje ponovo zbližiti.

Šta će se dalje događati i da li će Miroslav ipak uspeti da osvoji hladnu i razmaženu Milenu pogledajte u narednoj epizodi koja će biti prikazana 12. novembra u 20h na prvom kanalu RTS-a.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>