Svet

Region

Ovako se Adrijana Lima priprema za seksipilne modele donjeg veša

Možda modeli prestižne modne kuće "Viktorija sikret" izgledaju kao da im je majka priiroda podarila zanosno telo ali jedan njihov anđeo je otkrio kako je potrebno mnogo više od samih gena da bi na pisti izgledala zanosno.

Ovako se Adrijana Lima priprema za seksipilne modele donjeg veša



Brazilska lepotica Adrijana Lima priznaje da je potrebno dosta odricanja da bi se pripremila za godišnju reviju ove modne kuće. Ona trenira dva puta dnevno i pije proteinske šejkove, vitamine i  razne suplemente kako bi održavala optimalan energetski nivo tokom intenzivnih treninga. Svakodnevno pije preko 4 litra tečnosti, a devet dana pred samu reviju njena ishrana je zasnovana isključivo na šejkovima. Dva dana pred šou, Adrijana pije vodu u normalnim količinama, a 12 sati pred početak, u potpunosti prestaje sa konzumiranjem tečnosti. „Bez tečnosti se potpuno splasne. Na taj način se može izgubiti i do 3 kilograma“.



„Akcenat je na intenzitetu, ne toliko na vremenu koje provedem vežbajući. Uključujem nekoliko različitih disciplina jer mi vrlo brzo dosadi kada nisam u pokretu -preskakanje konopca, boks, dizanje tegova, itd“, izjavila je Lima.



Dodala je da se ovakve pripreme zaista isplate jer joj je ovaj događaj najdraži u toku cele godine. „Zapravo, ovaj događaj je vrhunac mog života. Kada sam postala model za „Victoria’s Secret“, ostvarila mi se životna želja. Jednog dana, kada se budem sa ćerkom prisećala svoje karijere, imaću zaista posebne uspomene.“

Adrijana Lima je „Anđeo“ od 2000. godine. Ovaj angažman joj je otvorio mnoga vrata u karijeri i trenutno je jedna od najplaćenijih svetskih manekenki.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>