Region

Svet

Janko Tipsarević osvojio drugu titulu u karijeri (Video)

Teniser Janko Tipsarević osvojio je drugu titulu u svojoj karijeri kada je u finalu turnira u Moskvi pobedio Viktora Troickog sa 2:0, po setovima 6:4, 6:2.

Janko Tipsarević osvojio drugu titulu u karijeri (Video)



Tipsarević je tokom finala u Moskvi potvrdio da trenutno igra najbolji tenis u karijeri, a to ga je dovelo i da se nađe muđu deset najboljih igrača na svetu, što mu omogućava igranje na završnom Masters urniru u Londonu.

Janko je posle meča izjavio da ove rezultate ne bi uspeo da postigne bez podrške koju mu pružaju ljudi iz njegovog okruženja.

" Bila je ovo za mene sjajna nedelja, a čestitam i Viktoru jer je ponovo došao do finala. Posebnu zahvalnost dugujem svom timu i supruzi jer me bodrila i kada mi nije išlo dobro, kao i roditeljima i svim ljudima u Srbiji. Nadam se da ću naredne godine doći da branim titulu" - rekao je Janko.

Viktor je posle meča čestitao Janku na sjajnoj nedeljii rekao da je pobedio bolji igrač: Čestitam prijatelju Janku. Odigrao je neverovatan turnir. Zaslužio je pobedu jer je bio mnogo bolji igrač u finalu i želim mu da ode na Masters kup. Uprkos porazu, ne mogu da budem nezadovoljan jer sam stigao do finala i mogu da kažem da sam imao dobar turnir. Doćiću u moskvu i sledeće godine" - izajvio je Viktor.

Tipsareviću je za trijumf  u MNoskvi pripalo 132.160 dolara i 250 ATP poena, dok je Troicki zaradio 69.525 dolara i 150 ATP poena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>