Region

Svet

Sofija Milošević progovorila iskreno o vezi sa Viktorom Troickim!

Sofija i Viktor Troicki već nekoliko meseci uživaju u ljubavi, ali iako su jako zaljubljeni jedno u drugo, smatraju da je još rano za ozbiljne planove o zajedničkoj budućnosti.

Sofija Milošević progovorila iskreno o vezi sa Viktorom Troickim! 
Sofija Milošević otkrila zašto je prvi put ostavila Viktora Troickog!
"Viktor me je odavno osvojio, ne mogu više ni da se setim kako. Još sam mlada da donosim zaključke da li je on muškarac s kojim želim da provedem ostatak života", kaže Sofija. Oboje zbog karijere stalno putuju, a manekenka, kojoj je baza u Njujorku, kaže da im to ne pre predstavlja problem.

"Uživamo u svakom trenutku koji provedemo zajedno. Ništa nije teško. Sve je stvar organizacije i želje", objašnjava lepotica i dodaje uz osmeh da njoj drugi muškarci i ne smeju da priđu jer je čuva dva metra visok brat.
Ona kaže da je zbog porodice, koja živi u Srbiji, nostalgija stalno vuče da se ovde vrati.

"U Beogradu sam ostavila srce, volim Srbiju i jako mi je teško svaki put kada odlazim. S druge strane, Njujork kao grad nudi mnogo opcija za samostalan razvoj. Prvi prioritet mi je fakultet, koji moram da završavam kao student na daljinu. Ne viđam porodicu po šest meseci, što mi veoma teško pada s obzirom na to da imam male sestričine i sestriće".

Kaže da joj je majka bila najveća podrška i da joj i danas, bez obzira na to što je u modelingu od 14. godine, smetaju negativni komentari o toj industriji.

"U Srbiji dosta devojaka koje žele medijsku pažnju sebe nazivaju manekenkama, a u stvari ništa ozbiljnije nisu uradile, tako da je logično da će ljudi čitajući novine o takvim personama misliti najgore o modelima".

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/Sofimilo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>