Region

Svet

Viktor Troicki i Sofija Milošević staju na ludi kamen?!

Viktor Troicki planira da se sledeće godine oženi svojom devojkom Sofijom Milošević. Poznati par nedavno je počeo da živi pod istim krovom i već uveliko razmišljaju o zajedničkoj budućnosti.

Viktor Troicki i Sofija Milošević staju na ludi kamen?!


 
Sofija Milošević otkrila zašto je prvi put ostavila Viktora Troickog!
"Viktor je do ušiju zaljubljen u Sofiju. Njih dvoje nedavno su počeli da žive zajedno, a ona ga prati na turnirima pošto se vratio tenisu nakon jednogodišnje suspenzije. Neće da žure sa odlukama, ali izvesno je da će svadba biti sledeće godine", rekao je izvor blizak paru i napominje da se o tome razgovaralo na svadbi Novaka Đokovića.

Naš poznati teniser navode izvora nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje, a piitanje o ženidbi i zajedničkom životu samo ga je nasmejalo.

"Ne bih govorio o svom privatnom životu. Poslednjih nedelja ima nas previše u medijima. Sutra letim na novi turnir. Lepo mi je sa Sofijom, pruža mi podršku. Pratiće me na turnirima kad joj obaveze dozvole", rekao je Viktor Troicki.

Viktor i Sofija u vezi su već nekoliko meseci, a da su po drugi put zajedno, otkrili su na poslednjoj reviji kreatorke Biljane Tipsarević. Teniser je svoju dragu slikao mobilnim telefonom i aplaudirao joj kad bi prošetala pistom. Nakon defilea pao je prvi poljubac. Manekenka je tada u intervjuu za jedan magazin objasnila zašto njihova veza pre nekoliko godina nije uspela.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>