Region

Svet

Željko Mitrović platio kauciju za Duleta i Radojku

Duško Bogdanović Dule, bivši učesnik rijaliti programa Veliki brat i njegova supruga Radojka uhapšeni su pre nekoliko dana u Milanu. Supružnici ovih dana snimaju emisiju "Put oko sveta" u produkciji televizije Pink, a već na prvom putovanju doživeli su veliku neprijatnost.

Željko Mitrović platio kauciju za Duleta i Radojku



Dule i Radojka krenuli su zajedno sa celom ekipom u prodavnicu Metro kako bi kupili neophodno, međutim, u jednom su im se trenutku približili policajci i priveli ih u policijsku stanicu.

U ovom trenutku bračni par nije u prilici da da bilo kakvu izjavu kako bi objasnili šta se tačno dogodilo, ali povod hapšenja je najverovatnije snimanje u prostoru gde to nije dozvoljeno.

Celu priču potvrdila je potpredsednica Pinka Tatjana Vojtehovski, koja je istakla da je bračni par Bogdanović u policijskoj stanici proveo nekoliko sati.

Kako pišu beogradski mediji vlasnik Pinka Željko Mitrović je sat vremena nakon što je saznao za hapšenje seo u avion i otputovao za Milano kako bi s nadležnim organima rešio neprijatnu situaciju. Platio je kauciju, nakon čega su Dule i Radojka pušteni na slobodu.

Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>