Region

Svet

Region

Andrija Milošević: Mentalne pripreme za odlazak u Kostariku

Nova sezona rialiti šoua “Survivor”, i to u VIP izdanju, trebalo bi da počne sa snimanjem krajem jeseni. Voditelj emisije, glumac Andrija Milošević već se psihički priprema za odlazak u Kostariku, gde će boraviti sa dvadeset dve poznate ličnosti iz Srbije i Hrvatske. “Mentalne pripreme za odlazak u Kostariku sam već započeo, a uskoro ću početi i sa fizičkim. Važno je da se vratim u formu jer su snimanja često zahtevna”, rekao je Andrija.

Andrija Milošević: Mentalne pripreme za odlazak u Kostariku



Ove sezone šou će se emitovati i na hrvatskoj televiziji RTL, a drugi član voditeljskog tima biće Antonija Blaće, hrvatska voditeljka koju je publika upoznala tokom poslednjeg “Velikog brata”. Andrija još uvek nema sigurnu informaciju o Antonijinom angažmanu, ali se raduje saradnji s njom. “Trenutno se nalazim u Crnoj Gori, gde snimam seriju ‘Budva’, tako da ću pojedinosti o novom serijalu saznati tek po povratku u Beograd”, rekao je on i dodao:

“Ono što sigurno znam, jeste da će emisija ove godine biti još dramatičnija i uzbudljivija nego prethodne.” Kada je reč o takmičarima, naš sagovornik nije želeo da otkriva imena, ali je napomenuo da će se za pobedu boriti ličnosti iz raznih sfera javnog života. “Produkcijski tim trenutno pregovara sa velikim brojem poznatih ličnosti srpske i hrvatske scene, koje su izrazile želju da učestvuju u serijalu. Poznati vole ovaj šou jer u njemu, za razliku od drugih rialitija, ne mogu da unize sebe i izazovu negativan publicitet.

U pitanju je viteška borba, tokom koje čovek ispituje svoje granice i sposobnosti”, rekao je Milošević. Poznati glumac će ove jeseni biti veoma zauzet. Osim “Survivora”, on će snimati i završne epizode serije “Pevaj, brate”, čije emitovanje počinje u oktobru, a igraće i u predstavi “Svojta” Nebojše Romčevića na sceni pozorišta “Boško Buha”.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>