Region

Svet

Seka Aleksić krajem meseca kreće na veštačku oplodnju

Folk zvezda Seka Aleksić i kik-bokser Veljko Pilikić upriličili gala večeru za porodicu i prijatelje i otkrili im da će pevačica krajem meseca veštačkom oplodnjom pokušati da dobije dete.

Seka Aleksić krajem meseca kreće na veštačku oplodnju



Svetlana i Veljko proslavili su juče prvu godišnjicu braka. Tim povodom ovaj skladni bračni par upriličio je slavlje u porodičnom domu u Staroj Pazovi za članove porodice, kumove i najbliže prijatelje, koji su im poželeli da se uskoro ostvare u ulozi roditelja.

"Nakon što su u njihov dom pristigli svi gosti, poslužena je gala večera. Svi prisutni su uz zdravicu supružnicima poželeli dug i srećan brak, ali i brojno potomstvo. Na večeri su evocirali uspomene sa svadbe veka, kako su mnogi opisali njihovo venčanje koje je upriličeno 12. septembra prošle godine u luksuznom restoranu 'Franš'. Domaćini su sve vreme jedno drugog obasipali interesantnim poklonima", otkriva izvor blizak pevačici, i dodaje da je Seka pred proslavu posetila lekare, uz čiju pomoć želi da postane majka.

"Tačno na godišnjicu braka Seka je sa suprugom u ranim jutarnjim časovima posetila privatnu kliniku, u kojoj će krajem meseca biti podvrgnuta veštačkoj oplodnji. Vrhunski tim lekara obavio je poslednje preglede kako bi oplodnja bila uspešna. Seka ne krije da priželjkuje da postane majka blizanaca", kaže izvor.

Neposredno pred proslavu godišnjice, pevačica je duševni mir pronašla sa suprugom u manastiru.

"Seka željno iščekuje trenutak kada će svom suprugu podariti naslednike, pa je odlučila da u narednom periodu sve bude podređeno tome. Ona će se na neko vreme povući iz javnosti, jer joj je trenutno porodica na prvom mestu. Njih dvoje su proteklu nedelju proveli u manastiru, gde su od sveštenika dobili blagoslov za roditeljstvo. Monah im je očitao molitvu i poželeo mnogo sreće u najvažnijoj životnoj ulozi", zaključuje ovaj izvor.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>