Region

Svet

Region

Zverka stigao u Srbiju

Jedan od najseksepilnijih aktuelnih glumaca, zvezda serije i filmova "Seks i grad", poznat kao Zverka, odnosno Mr. Big, glumac Kris Not, doputovao je juče u Beograd!

Zverka stigao u Srbiju



Glumac je u Srbiju došao zbog snimanja serije "Titanik: Krv i čelik", koja će se delom snimati u Kragujevcu i Beogradu. Serija će imati 12 epizoda, a osim u Srbiji, snimaće se i u Belfastu. Priča je zamišljena kao neka vrsta prednastavka filma "Titanik", Džejmsa Kamerona i govori o izgradnji broda, od prve decenije 20. veka u Belfastu, pa do toga kako je finansijski pritisak doveo do fatalnih kompromisa.

U ekipi je i 40 glumaca iz Srbije, britanac Derek Džakobi će igrati Vilijama Pirija, direktora kompanije koja je gradila brod, Niv Kembel tumači lik novinarke koja prati prvu plovidbu, dok Kris Not glumiti finansijera J.P. Morgana. Seriju režira Kiran Doneli, a scenario su napisali Mark Skit, Metju Fok i Alan Vajting.

Inače, kako su domaće sponzoruše uvek odlično obaveštene, gotovo je sigurno da su već saznale u kom hotelu je odseo Zverka, a nije isključeno ni da su u već okupirale hotelsku sobu. Ipak, možda ima i onih koje bi samo želele da budu njegova Keri, ona prava i uopšte ih ne interesuju ni njegov novac, niti slava.

Izvor: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>