Region

Svet

Janko Tipsarević puni baterija na jahti u Majamiju

Janko Tipsarević ispao je već u drugom kolu turnira u Sinsinatiju, ali nije mnogo očajavao. Tipsa se bacio na „punjenje baterija“.

Janko Tipsarević puni baterija na jahti u Majamiju



Naime, Janko će vreme do narednog izazova, a to je US Open, provesti u Majamiju uz suprugu Biljanu, i to na čuvenoj plaži „Sautbič“. Pored redovnih treninga na teniskom terenu, on je odlučio da se bavi i morskim aktivnostima, pa je krstario zalivom u prelepoj jahti.

„Sautbič je jedno od najlepših mesta na svetu. Dan za vožnju jahtom, tako sam uzbuđen“, komentarisao je Tipsarević, a potom postavio nekoliko lepih fotografija mesta u kom se nalazi.

On nije propustio da preko Tvitera „pecne“ svog kolegu španskog tenisera Felisijana Lopeza zbog poraza Real Madrida od Barselone u Superkupu Španije.
„Koji je bio rezultat Barselona - Real Madrid? Nisam nešto stigao da vidim“, napisao je Janko.

Ubrzo je usledio i odgovor Španca, koji je očigledno veliki fan „kraljevskog kluba“.
„I dalje verujem da ćeš postati navijač Real Madrida čim budeš dovoljno sposoban da naučiš fudbalsku istoriju“, odgovorio je Lopez, aludirajući na to da Real ima više trofeja od Barse.

Srpski teniser se, međutim, nije dao:
„Čuo sam da je upravo Histori čenel novi sponzor Reala“.

Bilja: Majami je drugi dom

Jankova supruga Biljana Tipsarević takođe je oduševljena Majamijem. Ona je bila s Jankom na jahti, pa je takođe uživala u prelepom krajoliku.

„Dragi prijatelji, dobra jahta, sjajno vino i muzika. Šta ćeš više? Majami, slatki dome, drugi dome“, napisala je ona na svom profilu.

Izvor: Kurir
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>